"Pantić"
"Pantić"

Poništen čist gol Pantića za prvenac Kordobe, Valensija stala na Anoeti (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.09.14. | 23:07

Kraj serije Slepih miševa od četiri uzastopne pobede, ali i kraj nizu Real Sosijedada od četiri uzastopne pobede nad timom sa Mestalje

PantićAleksandru Pantiću i Kordobi se nije dalo da dođu do prve pobede protiv Espanjola u 6. kolu Primere - 0:0. Srpski reprezentativac postigao je čist gol u 76. minutu, ali je glavni sudija na asistenciju pomoćnika pokazao da je u pitanju bio ofsajd. Pantić je tako mogao da se opere kod navijača Kordobe za kikseve protiv Sevilje u sudaru komšija iz Andaluzije (1:3).

Kordoba je ostala zakucana za dno Primere sa svega tri osvojena boda...

Izabrane vesti

Barselona se šepuri usamljena na vrhu tabele u Primeri. Real Sosijedad uspeo je da zaustavi zahuktalu Valensiju i na Anoeti izbori remi od 1:1 kojim je prekinuo trijulfanu seriju protivnika od četiri uzastopne pobede u šampionatu.

Ali, i Valensija je prekinula jedan uspešan niz baskijske ekipe, koja je pre večerašnjeg susreta u šestom kolu prvenstva nanizala šest uzastopnih pobeda nad Slepim miševima. Mogao je Real Sosijedad i do sedme s obzirom na to da je u sudijskoj nadoknadi imao dve izuzetne prilike. Istina, samo koji minut ranije Zubikaraj je sjajno reagovao među stativama domaćeg tima i odbranio siguran gol Valensije.

Zubikaraj, međutim, nije mogao ništa u 15. minutu. Karles Hil je tada krunisao lepu akciju koju je zbunjena odbrana Real Sosijedada učinila da izgleda toliko prosto da bi svako mogao da je ponovi. A nije baš tako.

Međutim, u 36. minutu Serhio Kanales je odgovorio prekinuvši sopstveni post od čak 754 minuta bez gola. U pravom trenutku reklo bi se.

Utisak je da na kraju ni jedni ni drugi ne mogu da budu sasvim nezadovoljni. Razlog za zadovoljstvo dobila je Barselona, koja će sledeće nedelje sa visine gledati ostale konkurente u šampionskoj trci na Pirinejima.

PRIMERA – 6. KOLO:

Hetafe – Malaga 1:0 (1:0)
/Mičel 25/

Deportivo – Almerija 0:1 (0:0)
/Menez 90+2/

Sosijedad – Valensija 1:1 (1:1)
/Kanales 36 – Karles Gil 15/         

21.00 Kordoba – Espanjol

Subota:

Viljareal – Real Madrid 0:2 (0:2)
/Modrić 32, Ronaldo 40/

Barselona – Granada 6:0 (3:0)
/Nejmar 26, 45, 66, Rakitić 43, Mesi 62, 82/

Atletiko Madrid – Sevilja 4:0 (2:0)
/Koke 19, Saul 42, Raul Garsija 83pen, Himenez 90/

Atletik Bilbao – Eibar 0:0

Levante – Rajo Valjekano 0:2 (0:2)
/Leo Baptistao 12, 33/

Petak:

Elče – Selta 0:1 (0:0)
/Nolito 90/

(FOTO: Action images, arhivska)


tagovi

EvropaKarles HilPrimeraReal SosijedadSerhio KanalesŠpanijaValensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara