"Bratislav Živković"
"Bratislav Živković"

Svi u napad: Voždovac menja formaciju!

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.06.16. | 10:59

Iako su mu otišli nosioci igre, Bratislav Živković dosledan ofanzivnom stilu

Bratislav ŽivkovićOtišli su najbolji, ali iz Voždovca poručuju:
„Nema veze, opet ćemo igrati napadački“.

Šef stručnog štaba Zmajeva, Bratislav Živković, posegao je za rešenjem koje bi trebalo da bude pozdravlejno aplauzom. U ovdašnjem fudbalu retko ko se osmeli  da dvojicu napadača istovremeno pošalje na teren, ali 46-godišnji stručnjak planira i više od toga.

Izabrane vesti

Doneo sam odluku da promenimo formaciju, kako bismo bili jači na bokovima i efikasniji u napadu, pa ćemo umesto 4-2-3-1 da forsiramo 3-4-3“, objavio je Živković u razgovoru za Sportski žurnal.

Promena sistema uslovljena je promenama igračkog kadra, jer su stadion na vrhu Tržnog centra u Zaplanjskoj ulici, napustili, između ostalih, napadač Obiora Odita (Mladost Lučani) i krilni vezista Nenad Marinković (Gacijantep BB).
Marinkovićev odlazak nam je poremetio planove, ali nije bilo ni realno očekivati da sjajni plejmejker ostane u klubu, posle odlične sezone Nismo uspeli da zadržimo ni Oditu, ali verujem da mladi Dražić može da predstavlja prijatno iznenađenje u napadu i dostojno ga zameni. Ima zavidan kvalitet“.

Stefan DražićUpravo bi Dražić trebalo da bude osveženje u timu Zmajeva, jer je proletos u dresu Javora dao sedam golova, dok se dosta očekuje od izdanka Partizanove škole, Dejana Georgijevića, pošto je minule sezone na prvoligaškim terenima u dresu Inđije bio precizan 13 puta.
Dok više ne možemo da računamo na dokazane momke kao što su Mašović, Marinković, Radivojević, Adamović i drugi, i dalje su tu sjajni Mihajlov, kapiten Pavlović, Sinđić, Kića Petrović, Ćirković i Jova Stanojević, golmani Popović i Milošević, mladi Srećković i Blagojević. Verujem da činimo pravi potez i da će vreme to pokazati“.

Inače, u Voždovac su već stigli defanzivci Marko Gajić (Javor), Slaviša Radović (Olimpik, Sarajevo), Marko Jevremović (Radnički, Obrenovac), krila Aleksandar Ješić (OFK Beograd), Đuro Zec (Borac, Čačak) i napadači Dejan Georgijević (Inđija), Stefan Dražić (Javor) i Filip Stuparević (Rad).

(FOTO: Star sport)


tagovi

fk voždovacSuperligaStefan DražićSrbijaFK Partizanletnji prelazni rok 2016Dejan GeorgijevićBratislav Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara