""
""

SVIM SILAMA NA PSŽ: Barsini heroji pobedili tešku bolest i putuju u Pariz

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.03.13. | 22:03

Tito Vilanova i Erik Abidal se oporavili posle teških operacija tumora i pojačaće katalonsku ekipu na gostovanju na Parku Prinčeva

 

Izabrane vesti

Barselona u lepom raspoloženju putuje u Pariz uprkos subotnjem remiju protiv Selte. Razlog za veselje je povratak u tim trenera Tita Vilanove i defanzivca Erika Abidala. Kao što znate iza njih je težak period u kojima su se i jedan i drugi borili sa opakom bolešću i imali teške operacije. Konačno su se opravili i zauzeli svoje mesto u ekipi.

Vilanova se prošle nedelje vratio iz Njujorka gde se dva meseca lečio od tumora pljuvačne žlezde. Protiv Selte nije sedeo na klupi, ali je jutro vodio trening, a posle podne su iz kluba potvrdili da će putovati u francusku prestonicu.

Što se Abidala tiče, on je protiv Selte bio na klupi, ali nije ulazio u igru. Njemu je pre 11 meseci po drugi put otkriven tumor na jetri i bio je podvrgnut transplantaciji. Posle višemesečnog perioda rehabilitacije, sada je ponovo u timu.

Iz Barselone dolazi i vest da su nedeljni trening uspešno odradili Ćavi i Đordi Alba, koji su zbog povreda propustili meč protiv Selte. I oni bi trebalo da budu spremni za okršaj protiv Parižana. Jedina dva igrača koja će zbog povreda izostati iz okršaja protiv Svetaca su Karles Pujol i Pedro

(FOTO: www.fcbarcelona.com)


tagovi

Erik AbidalEvropaLiga šampionaPrimeraŠpanijaTito Vilanova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara