"Luj van Gal"
"Luj van Gal"

Taj ludi, ludi Van Gal! Povlačio novinara za kosu i govorio: Ovo je dozvoljeno samo u seksu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.05.16. | 20:19

Holanđanin brani Maruana Felainija

Luj van Gal

Utakmica između Mančester Junajteda i Lestera završila se pre skoro četiri sata, ali kontroverze oko nje i dalje ne prestaju. U centru pažnje su Maruan Felaini i Robert Hut, koji su imali neobičan duel, ali ga sudija Majkl Oliver nije sankcionisao.

Izabrane vesti

Belgijanac je nasrnuo na Nemca prilikom jednog slobodnog udarca, ali je bio izazvan jer ga je Hut povukao za kosu. Luj van Gal, naravno, ima svoje viđenje ovog duela i u potpunosti stoji iza svog fudbalera. Za njega je reakcija Felainija razumljiva.
“Zgrabiti nekoga sa kosu je O.K. ali samo tokom seksa”, rekao je Holanđanin i onda teatralno povukao za kosu novinara Bi-Bi-Sija, koji ga je intervjuisao.

Potom je nastavio....
“Kada vidite šta je Hut uradio Felainiju jasno vam je da je to bila situacija za penal. Hoćete li da ja vas zgrabim za kosu? Kako bi ste reagovali? Vaša kosa je mnogo kraća nego njegova. Mislim da je Felaini normalno reagovao. Svaki čovek kojeg zgrabite za kosu odreagovao bi na isti način. Hut je njega napao, a Maruan odreagovao kao ljudsko biće. Kraj priče za mene”, zaključio je Van Gal.

(FOTO: Screenshot)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

Robert HutPremijer ligaMaruan FelainiLuj van GalLester SitiEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara