""
""

Tajna lista Gojka Kačara: Skočio sa 4.000 metara!

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.04.16. | 16:58

Hamburger je ove sezone konačno lišen borbe za opstanak, a Srbin je rešio da se opusti

Prošle godine u ovo vreme Gojko Kačar je bio heroj navijača Hamburgera. Dao je gol za pobedu protiv Majnca u nadoknadi vremena, ukupno je postigao tri gola na poslednja četiri kola i bio najzaslužniji što je Hamburger izbegao da prvi put u klupskoj istoriji ispadne iz Bundeslige.

Izabrane vesti

Ove sezone je situacija drugačija. Hanburger je na vreme pobegao od borbe za opstanak i mnogo opuštenije može da dočeka finiš sezone. Opupšteni su i igrači, a Kačar je iskoristio priliku da ostvari jednu od životnih želja. Skočio je padobranom sa visine od 4.000 metara. Potom je oduševljenje podelio putem društvenih mreža.
„To mi je do sada bila velika neostvarena želja. Imam nekoliko stvari na tajnoj listi koje želim da uradim u životu. Skok padobranom je bio jedna od njih“, rekao je Kačar za Bild.

Ne krije da je osećaj sjajan, ali i da nije svejedno kada dođe do momenta da čovek krene u pad sa 4.000 metara.
„Kada sam ušao u avion sve je bilo u redu, ali taj trenuttak kada su se vrata otvorila da skočim i kada sam pogledao dole...  Pomislio šta to dođavola radim. Na kraju, bilo je to sjajno iskustvo“.

Srbin polako broji poslednje dane ugovora u Hamburgeru. Na kraju sezone postaje slobodan igrač, ali ne brine za nastavak karijere.
„Mnogo saam opušteniji nego prošle godine. Imam više utakmica u nogama i više samopouzdanja. Znam šta sve mogu. A kada igram dobro, onda će biti i ponuda“, optimista je Kačar.  

(FOTO: Action images, Instagram)


tagovi

NemackaHamburgerGojko KačarEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara