""
""

Tako se postaje veliki klub: Čelsi kupuje šampionske medalje igračima na pozajmici! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.05.15. | 10:44

„Za mene su Salah i Švarcer šampioni kao što je to i Džon Teri“, poručio menadžer Plavaca Žoze Murinjo

Ima onih koji tvrde da će u bližoj budućnosti Čelsi možda dominirati engleskim i evropskim fudbalom, ali isto tako konstatuju da Plavci nikada neće biti veliki klub u rangu Liverpula ili Mančester junajteda. Znate već sigurno ono priču o instant projketima sa parama arapskih milionera ili ruskih oligarha. Međutim, Čelsi se iz dana u dan svojski trudi da postane klub sa velikim k.

Tako menadžer Plavaca Žoze Murinjo i čelnici Čelsija tokom šampionskih dana nisu zaboravili igrače koji su sezonu počeli u Londonu, a potom su usled jake konkurencije sreću potražili u drugim sredinama. Naime, pravilo Premijer lige kaže da šampionske medalje mogu da dobiju samo igrači koji su tokom sezone odigrali pet i više prvenstvenih mečeva. Ali u Čelsiju su rešili da sruše taj zakon kako bi pokazali da nisu zaboravili Širlea i Mohameda Salaha.

Izabrane vesti

Rešili su da kupe dodatne šampionske medalje.
„Pozivam Širlea, Švarcera, Salaha da dođu na našu šampionsku proslavu tokom duela sa Sanderlendom. Oni su počeli sezonu sa nama i naravno da su oni šampioni. Oni pripadaju ovom društvu“, rekao je Žoze Murinjo.

Specijalni je otkrio da će klub imati doatni trošak, ali da je to jedini način da se oduži svim momcima koji su bili stanovnici Čelsijeve svlačionice.
„Znam za pravilo da samo igrači koji su odigrali pet mečeva mogu da dobiju medalju.  Međutim, mi ćemo da kupimo dodatne medalje i repilike pehara. Za mene su ti momci šampioni isto kao i Džon Teri“, dodao je Murinjo.


tagovi

Žoze MurinjoPremijer ligaMohamed SalahEvropaEngleskaČelsiAndre Širle

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara