Tamo gde su padali i Seltik i Rendžers

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.07.18. | 12:10

Zašto ne bi i Sent Miren

Škotski Liga kup počinje iz Kilmarnoka, gde će istoimeni klub i dugogodišnji član Premijeršipa ugostiti povratnika u elitno društvo Sent Miren (20.45).

Činjenica da je ovo premijerni susret i za jedne i za druge svakako poziva na oprez, ali ne treba zaboraviti da su na Ragbi Parku padala i mnogo veća imena nego što je to Sent Miren. Podsećanja radi, prošle sezone Kilmarnok je pred svojim navijačima oborio na kolena oba škotksa velikana, Seltik i Rendžers, dok se Sent Miren i te kako saplitao na gostovanjima.

Izabrane vesti

I jedni i drugi su tokom leta bili aktivni na transfer pijaci, s tim da nisu niti zaradili niti potrošili novac. Bili su to odlasci po isteku ugovora, odnosno potpisi bez obeštećenja. A ukoliko je suditi po najavama trenera gostiju Alana Stabsa, kec u Kilmarnoku treba iskoristiti.
"Biće nam potrebno vreme da se uigramo. Rano je za bilo kakve dublje analize. Zato nas nemojte osuđivati šta god da se desi. Mogu da obećam da ćemo kako sezona bude odmicala biti sve bolji", rekao je Stabs.

Teške noge po povratku sa odmora i uglavnom defanzivna filozofija dvojice trenera možda navodi na mali broj golova. Pa ako ne verujete u keca, možete da probate sa 0-2. Oni koji jure veće kvote, kombinacija ova dva tipa (1&0-2) nameće se kao sjajno rešenje...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:45 2431 ŠKOLK Kilmarnock - St.Mirren kmb 1&0-2 (-) 4,00
Ukupna kvota4,00

 

FotoAction Images


tagovi

sportsko klađenjeKilmarnokSent Miren

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara