Tampines da potvrdi dobru formu

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.06.18. | 13:22

Najbolji klub iz Singapuraje savladao Balestier Kalsu na šest od sedam minulih susreta, od čega je taj jedan neuspeli pokušaj bio u trećem kolu prošlogodišnjeg Liga kupa, kada su i jedni i drugi ispali u grupnoj fazi

Tampines je u prošlom kolu zalečio rane posle iznenađujućeg poraza od Voriorsa, i pobedom nad Houm Junajtedom zacementirao drugu poziciju, potvrdivši da je najbolji singapurski klub. Podsetimo, japanska filijala Albireks Nigate sprovodi hegemoniju u S-ligi i sa stoprocentnim učinkom (13 utakmica, 13 pobeda) suvereno drži prvo mesto.

U nastavku šampionata, Tampines ide na noge Balestier Kalsi, jednom od omiljenih protivnika u poslednje vreme. Naime, Tampines je savladao Balestier Kalsu na šest od sedam minulih susreta, od čega je taj jedan neuspeli pokušaj bio u trećem kolu prošlogodišnjeg Liga kupa, kada su i jedni i drugi već ispali u grupnoj fazi. Gosti imaju drugu najbolju odbranu u ligi  (primaju gol u proseku), iza neprikosnovene Albireks Nigate, a ujedno su i treći najbolji napad sa više od dva pogotka u proseku. Sa druge strane, Balestier Kalsa spada u red najlošijih ofanzivnih ekipa (postiže gol u proseku), ima i najgoru odbranu kada su u pitanju timovi iz gornjeg doma, pa će teško izaći na kraj sa Tampinesom, koji je dobio pet od šest proteklih utakmica.

Izabrane vesti

Nešto kasnije, snage će odmeriti Brunej DPMM, koji su slavili na obe utakmice kod kuće, ali na poslednjih pet mečeva upisali samo jednu trojku, i Voriorsi, koji su nakon serije od čak 10 mečeva bez trijumfa (šest remija i četiri poraza) nanizali tri pobede i prepuni samopouzdanja izlaze na megdan popularnim Osama. Ono što je karakteristično za duele Bruneja i Voriorsa jesu golovi. Na šest od sedam poslednjih međusobnih mečeva minimum tri puta se tresla mreža, a na pomenutom uzorku, pet puta je viđeno četiri i više golova.

Foto: Shutterstock

 


tagovi

Singapur 1sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara