"Mihajlov i Babović na utakmici Partizan - OFK Beograd 3. decembra 2006."
"Mihajlov i Babović na utakmici Partizan - OFK Beograd 3. decembra 2006."

Tandem bivših kapitena Partizana u Voždovcu! Zmajevi doveli i Mihajlova

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.01.14. | 13:52

Iskusni štoper potpisao ugovor do kraja sezone sa klubom u kome je počeo seniorsku karijeru


Mihajlov i Babović na utakmici Partizan - OFK Beograd 3. decembra 2006.Novi vetrovi duvaju Dušanovcem. Voždovac je ozbiljan u nameri da se pristojno pojača za srpske prilike, o čemu svedoči činjenica da je angažovao Miloša Mihajlova u nameri da ojačaj odbrambenu liniju tima.

Nekadašnji povremeni kapiten Partizana potpisao je ugovor sa Zmajevima do kraja sezone, uz opciju da se saradnja produži na leto, ako za to budu raspoložene obe strane. Milošu je ovo povratak u Voždovac, koji mu je bio prvi klub u seniorskoj karijeri i čiji je kapiten bio pre nego što je 2006. prešao među crno-bele. Posle dvogodišnje epizode u Humskoj preselio se u tursku Konju, a tokom inostrane karijere igrao još za rumunsku Politehniku, kineski Čangčun, Žetisu iz Kazahstana i norveški Sandnes, gde je, takođe, nosio traku.

Izabrane vesti

Podsetite se gola Miloša Mihajlova u 128. večitom derbiju.

Zanimljivo, društvo u Voždovcu praviće mu Stefan Babović, još jedan nekada povremeni kapiten Partizana, koji je produžio ugovor do kraja sezone.

U aktuelnom prelaznom roku Zmajevi su angažovali trenera Zorana Milinkovića, golmana Nemanju Supića (Novi Pazar), njegovog kolegu među stativama Zorana Popovića (slobodan igrač), bekove Duška Dukića i Josipa Projića (Jagodina), defanzivca Miloša Markovića (Novi Pazar), štopera Aleksandra Vasiljevića (Donji Srem), vezistu Maria Božića (Patra, Grčka) i vezistu Marka Pavićevića (Borac, Čačak).

Iako sa Voždovcem trenira Miloš Trifunović i postojala je mogućnost da i on potpiše ugovor, pregovori sa bivšim napadačem Crvene zvezde su propali, on neće pojačati Zmajeve u ovom prelaznom roku.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zima 2014fk voždovacSuperligaSrbijaMiloš Mihajlov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara