Tandem Huntelar - Tadić funkcioniše! Tri gola i asistencija... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.09.18. | 16:32

Vitese lak plen, Ajaks završio posao za 19 minuta

Kiks protiv Heraklesa na otvaranju sezone odavno je arhiviran, Ajaks nastavlja da buše mreže protivnika, samim tim i poteru za trenutno neuhvatljivim PSV! Ajaks je ubeležio i treću uzastopnu pobedu u prvenstvu i slavili rezultatom 4:0, a prilično lako gostovanje Viteseu obeležili su iskusni golgeter Klas Jan Huntelar i srpski reprezentativac Dušan Tadić.

Holandski strelac ubeležio je nova dva pogotka na svom kontu, dok je T​adić nastavio sjajan niz otkako se vratio u holandski fudbal i stigao do četvrtog pogotka u pet mečeva. A onda je upisao i asistenciju. Sve je praktično bilo rešeno već posle 19 minuta, kada je na semaforu stajalo, za navijače Vitesea mučnih - 0:3. 

Izabrane vesti

Sve je počelo od 3. minuta utakmice, kada je Hakim Zijeh otvorio front i probio barijeru protivničke odbrane, da bi ga u samo nekoliko trenutaka kasnije ga je dobro ispratio Huntelar svojom prvom reckom na susretu. A onda je svojih pet minuta slave dobio i Dušan Tadić. Iskoristio je srpski reprezentativac odličnu loptu u prostor od Davida Neresa, a onda lukavim i majstorskim potezom "bocnuo" loptu preko protivničkog golmana i zatresao mrežu. 

Dobili su i domaći fudbaleri malo vremena da predahnu, a golman je bar nakratko bio oslobođen obaveze da svako malo vadi loptu iz mreže. Do sledećeg pogotka čekalo se "čak" do 58. minuta, kada je Tadić bio arhitekta akcije koju je Huntelar završio hladnokrvno. Dodavanje - dodavanje - šut i gol! Jednostavno. 

Ovaj Ajaks izgleda baš dobro! 

HOLANDIJA 1 - 4. kolo

Petak
Emen - De Grafšap 1:1 (0:0)

Subota
Venlo - Herenven 1:1 (0:1)
Ekscelzior - Den Hag 2:4 (0:2)
PSV - Viljem 6:1 (4:0)
Fortuna - Utreht 1:1 (0:0)

Nedelja
Groningen - Cvole 0:1 (0:0)
/Van Kroj 64/

Herakles - AZ 3:2 (1:1)
/Osman 21, Peterson 50, Duarte 60 – Boadu 2 Jonsen 85/

Vitese - Ajaks 0:4 (0:3)
/Zijeh 3, Huntelar 7, 58, Tadić 19/

16.45: (1,20) Fejenord (6,75) Breda (14,0)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama


tagovi

Dušan TadićKlas Jan HuntelarHakim Zijeh

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara