""
""

Tandem otpisanih: PSŽ ne vodi Krihovjaka i Ben Arfu u SAD

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.07.17. | 22:06

Uprava Parižana spremna da proda pomenuti dvojac, a njihova verovatna destinacija je Italija

PSŽ je definitivno otpisao Gžegoža Krihovjaka i Hatema ben Arfe. Naime, pariski klub na spisak putnika za turneju po SAD nije uvrstio pomenuti dvojac i to je jasan pokazatelj će oni promeniti sredinu.

Izabrane vesti

Krihovjak i Ben Arfa će ostati u Parizu, gde će trenirati samostalno i održavati formu kako bi bili spremni po dolasku u nove klubove. 

Za Poljaka Krihovjaka interesovanje su nedavno pokazali Milan koji se razogoropadio na letnjoj pijaci, ali i Roma koja pod vođstvom novog sportskog direktora Monćija tek hvata ritam sa konkurencijom.

Parižani su prošlog leta za Krihovjaka platili španskoj Sevilji oko 33.000.000 evra na ime obeštećenja, ali ovaj 27-godišnji vezista nije ispunio velika očekivanja.

Poljski fudbaler sa Pari Sen Žermenom ima ugovor do leta 2021. godine i pitanje je da li bi ga klub u ovom trenutku prodao ili bi, kako to Italijani najviše vole, poslao prvo na pozajmicu.

Kada je u pitanju Ben Arfa, njegov ugovor sa bogatim pariskim klubom ističe u leto 2018. godine, ali ni on nije ispunio ni delić očekivanja u Parizu posle sjajne pretprošle sezone u Nici. Kao i za Krihovjaka, za njega se interesuju Milan, odnosno Roma, ali na spisak bi u njegovom slučaju trebalo da se doda i Inter. 

(FOTO: Action Images, Shutterstock)


tagovi

Serija ARomaPari Sen ŽermenMilanInterHatem Ben ArfaGžegož Krihovjak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara