""
""

Tarabt potpisao za Benfiku! Večeras stiže i njegov zemljak od 4.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.06.15. | 12:43

Kontroverzni Marokanac posle odlaska iz Kvins Park Rendžersa vrlo brzo našao novi klub i parafirao za dvostrukog prvaka Evrope

Benfika je dobila prvo veliko pojačanje, a večeras stiže i drugo! Slavni klub iz Lisabona je danas potpisao ugovor sa kontroverznim marokanskim vezistom Adelom Tarabtom. On dolazi kao slobodan igrač s obzirom da mu je istekao ugovor sa Kvins Park Rendžersima, a za Orlove je potpisao na pet godina.
“Benfika je veliki klub koji je stvorio toliko velikih igrača i mislim da je ovo sjajna prilika za mene”, rekao je Tarabt po dolasku u Lisabon.

Izabrane vesti

Marokanac prethodne sezone gtovo da nije igrao. Po povratku sa pozajmicu iz Milana, pao je u nemilost ljudi u klubu, pa je upisao samo 384 minuta na terenu u svim takmičenjima.
“Želim da daokažem da sam fudbalski živ. Nije mi bilo lako ove sezone, ali potrudiću se da pokažem da je Benfika napravila pravi izbor jer je verovala u mene. Olakšavajuća okolnost mi je što ću opet igrati sa prijateljem Žulijom Cezarom”, istakao je Tarabt.

Drugo veliko pojačanje Benfike se očekuje večeras kada bi u Lisabon trebalo da sleti Mehdi Karsela Gonzales. Takođe Marokanac. Benfika će 25-godišnjeg igrača platiti 4.000.000 evra Standardu iz Liježa.


tagovi

Standard LiježŽupiler Pro ligaprelazni rok 2015PortugalMehdi KarselaKvins Park RendžersEvropaEngleskaČempionšipBenfikaBelgijaAdel Tarabt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara