""
""

Tarabt smršao šest kilogarama i vraćen u tim

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.10.15. | 15:23

Kontroverzni marokanski vezista više nije pod disciplinskim postupkom jer se doveo u red

Prošlog leta je Benfika prihvatila rizik i videla u Adelu Tarabtu igrača koji može da bude veliko pojačanje i “iks” faktor. Vrlo brzo su u Lisabonu zažalili što su se kockali sa Marokancem…

Izabrane vesti

Fudbalski kvaliteti Adela Tarabta nikada nisu bili sporni. On sa loptom može sve, ali profesionalizam mu nikada nije bio jača strana. Ponašanje van terena i nezaineteresovanost za treninge su Tarabta koštali mnogo veće karijere. U Benfiki je odmah došao na udar trenera i rukovodstva kluba zbog viška kilograma i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak.

Od početka sezone, Tarabt nije upisao ni minut na terenu u dresu Benfike, izgledalo je da mu ne gine selidba u januaru, ali stvari su se promenile. Izgleda da se Marokanac uozbiljio i prionuo na treninge. Izgubio je šest kilograma i mediji u Portugaliji pišu da je postupak kluba protiv njega obustavljen. Vraćen je na treninge sa prvim timom.

Štaviše, Tarabt će konkurisati za tim Benfike narednog vikenda u Kupu Portugalije na gostovanju niželigašu Vijanenseu. Možda se konačno opametio? Ili Benfika ima računicu da je bolje da ga rehabilituje kako bi ga lakše prodala?


tagovi

PortugalEvropaBenfikaAdel Tarabt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara