Tardeli i Pele na Mušekvija - ko će u finale?

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.09.18. | 08:29

Šandung doneo 1:0 pred revanš meč polufinala kineskog kupa

Ispunio je Šandung prioritetni cilj u prvoj polufinalnoj utakmici kupa. Nije kapitulirao, a bolju partiju krunisao je i pogotkom, te sa ozbiljnim kapitalom dočekuje revanš protiv Daljena (12.35).

Daljen u neprijatnom trenutku stiže u Đinan. Šandung, koji je najčešće podizao trofej kupa (5), trenutno u Superligi Kine bije bitke sa Peking Guanom za mesto u Azijskoj Ligi šampiona. Ipak, iz tabora Šandunga najavljuju najjači sastav, u kojem kolo već duže vreme vode Dijego Tardeli i Gracijano Pele, strelci 25 prvenstvenih golova. Dobra stvar za Šandung jeste što je Tardeli za vikend bio dvostruki strelac u pobedi nad Henanom, ali i činjenica da je Pele meč posmatrao sa tribina i biće potpuno spreman za jedan u nizu najvažnijih duela u sezoni.

Izabrane vesti

Bernd Šuster će, s druge strane, sve raspoložive snage usmeriti na ovaj meč, budući da je Daljen posle tri uzastopne pobede u šampionatu gotovo sigurno obezbedio opstanak u elitnom rangu. Poput Šandunga, i Daljen ima "konja za trku"... Najjači adut ekipe sa severoistoka zemlje je Nijaša Mušekvi, napadač iz Zimbabvea, koji je u moru inostranih i znatno zvučnijih imena u vrhu liste strelaca Superlige "prišio" svoje ime sa 12 pogodaka na kontu. Mušekvi je, kao i Tardeli, bio dvostruki strelac u subotu.

Kada je reč o međusobnim susretima, oba ovosezonska u Superligu dobijale su domaće ekipe. Šandung je u aprilu golovima Tardelija slavio sa 2:0, a prvog polufinalnog meča u kupu, Daljenu je pripao spektakularan meč okonačn rezultatom 4:3. Bilo kako, i u slučaju da Šandung primi gol, nema ni najmanje dileme da neće postići bar jedan. Zato biste umesto čistog keca, mogli da probate sa nekom od kombinacija - 1X&GG, GG3+, I1+&II1+... Kvote su odlične.

Dodajmo i da će u pobednik ovog dvomeča najverovatnije ići Peking Guan, koji je u prvom meču "petardirao" Guangdžou R&F (5:1) i jednom nogom zakoračio u finale...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 12:35 4749 KINK Shandong - Dalien Aerbin kmb 1X&gg 1,88
Ukupna kvota1,88

FA KUP KINE - POLUFINALE (REVANŠ MEČEVI)

Utorak
12.35: (1,63) Šandung (3,80) Daljen (4,90)

Sreda
13.35: (2,00) Guangdžou R&F (4,00) Peking Guan (2,90)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images / Shutterstock


tagovi

Gracijano PeleDijego TardeliNijaša MušekviKina FA kupŠandungDalijan Jifang

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara