""
""

Tata Martino saopštio spisak Argentinaca, ponovo nema Teveza

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.08.14. | 14:32

Novi selektor izostavio samo tri igrača sa SP u Brazilu

U utorak smo imali priliku da vidimo sastav reprezentacije Brazila za predstojeće prijateljske utakmice protiv Kolumbije i Ekvadora početkom septembra. Posle Karlosa Dunge u javnost je sa svojim spiskom izašao i Tata Martino, novi selektor Argentine.

Za razliku od kolege sa brazilske klupe, koji je "pometlao" više od pola igrača sa proteklog Mundijalu, bivši trener Barselone nije želeo toliko da tumba ekipu. Iz ekipe sa SP izistavljeni su samo Fernando Gago, Maksi Rodrigez i Agustin Orion. Novih lica na spisku nema.

Izabrane vesti

Jedan od najjačih utisaka svakako je to što Karlosa Teveza ponovo nema u planovima. 

Argentina ima zakazano proveru za 3. septembar protiv Nemačke u Dizeldorfu. Biće to repriza finala Mundijala u Brazilu i nema sumnje, veoma zanimljiv duel.    

Evo kompletnog spiska igrača za koje se odlučio Tata Martino: Serhio Romero, Mariano Anduhar, Pablo Zabaleta, Federiko Fernandez, Ezekijel Garaj, Markos Roho, Ugo Kampanjaro, Martin Demikelis, Hoze Basanta, Havijer Maskerano, Lukas Bilija, Rikardo Alvarez, Augusto FErnandez, Anhel Di Marija, Enco Perez, Lionel Mesi, Gonzalo Iguain, Serhio Aguero, Rodrigo Palasio i Ezekijel Laveci.

(foto: Action Images)


tagovi

Evropareprezentativni fudbalsastav argentineTata Martino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara