Teški izazovi za bivše večite

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.03.18. | 09:00

David Babunski i Ugo Vijeira na gostovanju nezgodnoj Kašivi, Alen Stevanović protiv šampiona

Egzotika ponovo kuca na vrata!

Prošle nedelje počela je nova sezona Džej lige, a ovog petka je na programu drugo kolo. Ovdašnjim fudbalskim zaljubljenicima verovatno najinteresantniji biće dueli Kašiva - Jokohama Mariners i Kavasaki - Šonan, barem što se tipovanja tiče. 

Izabrane vesti

Već je poznato da za Jokohamu Mariners nastupaju nekadašnji igrači Crvene zvezde Ugo Vijeira i David Babunski, ali i bez toga ovaj klub je veoma interesantan. Naime, reč je o azijskoj filijali Mančester Sitija koji je pustio pipke po svim krajevima planete. Podsećamo vas da Mančester Siti ima svoja predstavništva i u Australiji (Melburn Siti), Urugvaju (Atletiko Torke), Sjedinjenim Američkim Državama (Njujork Siti), Španiji (Đirona) i Holandiji (NAC Breda).

Kada je konkretno reč o Jokohami, Siti je u maju 2014. godine sklopila ugovor sa Nisanom (osnivačem kluba) i tako postao vlasnik manjinskih klupskih akcija. Jokohama je prošle sezone završila na petom mestu sa 59 bodova, a Vijeira je bio deveti strelac lige sa 10 postignutih golova. 

Vijera i kompanija u drugom kolu idu na gostovanje Kašivi koja je minule sezone završila na četvrtom mestu sa tri boda više. Kašiva je dobra na svom terenu, ali i Jokohama nije za potcenjivanje na strani. Susreti ovih timova su u poslednje vreme po običaju tvrdi, tako da bi možda valjalo probati sa 0-2. 

Novopečeni prvoligaš Šonan, za kojeg nastupa bivši Partizanov ofanzivac Alen Stevanović, imaće đavolski težak zadatak na gostovanju aktuelnom šampionu Kavasakiju Frontaleu. Kada se sve sabere i oduzme, čini nam se da je ovde kec najrealniji. 

JAPAN 1 - 2. KOLO:

Petak

 

 

 

Subota

 

 

 

 

Nedelja


tagovi

JapanDžej ligasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara