Teško da možete naći većeg majstora za ovako male pare: Mutinjo u Vulverhemptonu za 5.600.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.07.18. | 09:42

Portugalac se konačno seli na Ostrvo

U doba kada su cene na fudbalskom tržištu potpuno podivljale, poenta nije potrošiti što više novca, već pronaći što kvalitetnije pojačanje za što manje izdvojenog novca. U tome je uspeo izuzetno ambiciozni povratnik u elitni rang engleskog fudbala, Vulverhempton, koji je prema pisanju tamošnjih medija kompletirao transfer portugalskog fubalskog majstora Žoaa Mutinja za obeštećenje od svega 5.600.000 evra.

Mutinjo ima 31 godinu, ali i još mnogo toga da ponudi evropskom fudbalu. Da ne bude zabune, Mutinjov agent je superagent Žorž Mendeš, ujedno i čovek koji se sve pita u Vulverhemptonu, pa je i to verovatno jedan od razloga zbog kojih je obeštećenje više nego skromno.

Izabrane vesti

Kada bude ozvaničen posao, Mutinjo će se pridružiti grupi portugalskih fudbalera u Vulvsima. Tu su već Ruben Neves, Ruj Patrisio, Ivan Kavaleiro, Dijego Žota i Ruben Vinagre.

Vulvsi su takođe blizu i dovođena ofanzivca Midlzbroa Adame Traorea, koji u svojem ugovoru ima izlaznu klauzulu od 20.000.000 evra i to je premijerligaš spreman da plati.

Traore je ponikao u Barsinoj La Masiji, a prošle sezone je postigao pet golova i zabeležio 10 asistencija.

Njega je Midlsbro na leto 2016. godine doveo iz Aston Vile za obeštećenje 10.000.000 evra.

Foto: Action images


tagovi

Žoao MutinjoŽorž Mendeš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara