Test za Lozanu i Boranijaševića

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.01.19. | 13:32

Ksamaks dočekuje kandidata za Superligu

Jedni se bore za opstanak u elitnom švajcarskom rangu, drugi bi da se vrate u najjače društvo. I vredno rade na tome. Ksamaks će danas na svom stadionu dočekati drugoligaša Lozanu, u sklopu priprema za nastavak sezone, a to bi ujedno mogao da bude i susret u kome će srpski defanzivac Nikola Boranijašević prvi put istrčati na teren u dresu novog kluba.

Ksamaksu ne cvetaju ruže u ovogodišnjem izdanju Superlige u zemlji satova. Nojšatel je poslednji sa svega 13 bodova iz 18 utakmica, pa je pred trenerom Mišelom Dekastelom delikatan zadatak. Do početka prolećnog dela sezone ostale su još tri sedmice, što je dovoljno vremena da se novajlije ukomponuju i srede za odlučujući deo sezone.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Lozana je trećeplasirana u drugom rangu, sa sedam bodova manje od vodećeg Serveta, ali i realnom šansom da se domogne barem baraža za promociju. Osim Boranijaševića, Lozana je angažovala i Antonija Kouru iz Nansija, koji bi danas trebalo da debituju.

Podsetimo, sportski direktor Lozane Pablo Iglesijas bio je vrlo ponosan što je Boranijašević izabrao Lozanu ispred Crvene zvezde.
"Srećni smo što smo doveli ovakvog fudbalera. Uvereni smo da će nam Nikola doneti kvalitet više u ofanzivi po desnoj strani jer se radi o velikom trkaču. Posebno smo zadovoljni jer i pored ponude Crvene zvezde, vodećeg i najboljeg kluba u Srbiji, Nikola izabrao da dođe kod nas, uz pomoć naših posrednika. Cele jeseni smo ga pratili, skautirali i razgovarali s njim i zadovoljni smo što je posao uspešno priveden", rekao je Iglesijas.

Jedno je sigurno, ovaj meč biće veliki test za oba tima, jer bi moglo da se desi da upravo ni igraju baraž za mesti u Superligi.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 15:00 6814 KLPR Xamax - Lausanne tgg gg3+ 1,62
Ukupna kvota1,62

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Petak
15.00: (1,65) Ksamaks (3,90) Lozana (4,60)

*** kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

KsamaksLozanasportsko klađenjeNikola Boranijašević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara