"Tijago Silva"
"Tijago Silva"

Tijago Silva o gubitku kapitenske trake Brazila: Smetalo mi je i tužan sam

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.11.14. | 22:17

Štoper rekao da je iznenađen što više ne dobija šansu da igra za reprezentaciju, a i da je razočaran što niko, pa ni Nejmar, nije porazgovarao sa+ njim o tome

Tijago SilvaPosle katastrofalnog kraja Mundijala u domovini Tijago Silva je izgubio kapitensku traku u Nejmarovu korist, a štoper je otkrio da mu nikako nije bilo svejedno kada je novi selektor Dunga doneo tu odluku.

„Iskreno, nisam očekivao to. Lagao bih kada bih rekao da mi to nije smetalo. Osećam se kao da mi je nešto oduzeto, nešto što je bilo moje. Bolno je i tužan sam“, požalio se štoper.

Izabrane vesti

Pritom, Tijago Silva nije odigrao ni minut za nacionalni tim od Svetskog prvenstva, a posebno mu je zasmetalo što novi kapiten Nejmar nije popričao s njim o tome.
„Naročito zato što niko nije popričao sa mnom o tome. Nejmar mi nije prišao da razgovaramo. Ali mislim da moramo biti pripremljeni za sve, iako sam mislio da ću igrati. Moram da budem spreman i da sedim na klupi. Imamo kvalitetne igrače poput Davida Luiza i Mirande, tako da sam znao da će biti teško, ali nisam očekivao da ću biti izostavljen. Ali to je deo fudbala i spreman sam da se borim za svoje mesto“, rekao je Tijago Silva.

(FOTO: Action images)


tagovi

BrazilDungaJužna AmerikaNejmarReprezentacija Brazilareprezentativni fudbalTijago Silva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara