"Krznarić"
"Krznarić"

TIPOVANJA: Fiksevi Zvezda, Partizan i Vojvodina

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.04.14. | 16:52

Nemanja Krznarić, golman Napretka, pomaže vam pri klađenju na utakmice Superlige

KrznarićČuvar mreže kruševačkog superligaša, Nemanja Krznarić, smatra da je Voždovac favorit u duelu sa kragujevačkim Radničkim jer kod kuće igra odlično.
“Radnički očekuje težak meč i fudbaleri iz Kragujevca moraju da osvoje makar bod”, kaže za MOZZART Krznarić i dodaje. “Partizan posle kiksa mora da ide na pobedu i sva tri boda, Javor igra solidno i pružiće veliki otpor”.

Golman Napretka smatra da ako Zvezda želi titulu onda mora da niže trijumfe.
Zvezda je favorit jer Čukarički ne igra kao pre, ipak, očekujem interesantan susret, prilično težak. Donji Srem igra sa Spartakom, igraće se bunkerica, zatvoreno i čekaće se jedna šansa, mislim da ovde nema favorita”.

Jagodina - Radnički Niš, OFK Beograd - Sloboda i Vojvodina - Rad?
“Jagodina je favorit jer, kako se bliži kraj prvenstva, oni su sve bolji. U Nišu nije sjajno što pokazuju i rezultati. Romantičari moraju da idu na tri boda protiv Slobode, ali sa Užičanima je teško, sa njima se nikad ne zna. Rad je davljenik, ali se Vojvodina potrošila protiv Partizana. Prednost, ipak, dajem Lalama”

Za kraj ostaje vaš meč sa Novim Pazarom?
“Mi jednostavno moramo da pobedimo ili da osvojimo bod kako bi držali na distance ekipe koje su ispod nas. Pazar je odlična, iskusna ekipa i baš ih poštujemo. Moramo dati maksimum jer smo ostavili loš utisak protiv Čukaričkog. Nema povređenih i svi igrači su spremni za meč”, zaključio je Krznarić.  

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

tipovanjaSuperligaFK PartizanNemanja KrznarićNapredak KruševacFK Crvena zvezdabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara