"Đurović"
"Đurović"

TIPOVANJA: Mogrenu prednost zbog domaćeg terena, Zeta na gol više

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.09.13. | 15:29

Fudbaler Sutjeske Nenad Džeri Đurović tipuje za MOZZART Sport mečeve šestog kola Prve crnogorske lige

ĐurovićSa nikšićkom Sutjeskom i Zetom igrao je ligu Srbije i Crne Gore. Potom se sa timom iz Golubovaca okitio titulom u samostalnoj Crnoj Gori. Zatim je Nenad Džeri Đurović nastupao za Spartak iz Trnave, Inđiju, Solnok, Petrolul i sad ponovo, sa dosta uspeha, nosi dres tima iz Nikšića.

Đurović za MOZZART Sport tipuje mečeve šestog kola Prve crnogorske lige. Krenuli smo od susreta Dečić-Mladost.
„Veoma teška utakmica za tipovanje, minimalnu prednost dajem gostima, a preporučujem golove, dva do tri“, kaže Đurović.

Sledeći par čine Grbalj i Budućnost.
„Prema tradiciji Grbalj je težak rival za Podgoričane koji imaju mlad sastav. Domaćin je među tri, četiri ekipe u zemlji, tipujem na jedinicu. Za Mogren i Čelik mogu da kažem da su, uz Sutjesku, najbolji sastavi. Pucaju na najviši plasman i ovo je derbi kola. Nisam siguran šta će doći, možda malu prednost dajem Mogrenu zbog domaćeg terena“.

Mornar i Lovćen su na začelju tabele...
„U dosadašnjem toku šampionata nisu puno pokazali. Ipak, prednost dajem Mornaru koji je pod Goricom iznenadio Budućnost. Petrovac je protiv Grblja i nas pokazao da je tvrd orah, na okupu su nekoliko sezona. Zeta ima mlad i dobar tim, igraju otvoreno na gol više. Na meču Petrovac-Zeta najrealniji je remi“.

Za kraj ostavljamo duel Sutjeske i Rudara.
„Objektivno smo najbolja ekipa u ligi, nismo startovali kako smo želeli, ali ćemo biti sve bolji. Verujem da ćemo odbraniti titulu. Rudar je bleda senka onog dobrog tima, sve govori plasman na tabeli i nemaju čemu da se nadaju za vikend“, optimista je Đurović.

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Izabrane vesti


tagovi

Crna GoraEvropatipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara