"Dmitrović"
"Dmitrović"

TIPOVANJE: Dmitrović vam preporučuje Derbi, Brentford, Bornmut i kaže da igrate protiv Milvola

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.02.15. | 10:20

Mladi golman Čarltona očekuje i dosta golova

DmitrovićPosle dva meseca, koliko je u Engleskoj, golman mlade reprezentacije Srbije Marko Dmitrović kaže da se odlično prlilagodio na ostrvske uslove života i rada. Već je branio za Čarlton na četiri prvenstvene i par prijateljskih utakmica. Bivši golman Crvene zvezde ističe da je tamošnja liga izuzetno jaka, da je mala razlika u kvalitetu timova koji nastupaju u Čempionšipu i da se uvek mora pružiti maksimum ukoliko se želi trijumf.
Svi su me odlično prihvatili i na meni je da se svojim radom i odbranama odužim na ukazanom poverenju. Imam sve uslove za napredovanje i kroz jake utakmice dočekaću spreman kraj sezone i prvenstvo Evrope. Jedino su rezultati Čarltona nešto lošiji, ali razumljivo jer liga je jaka i svako svakog može da pobedi. Ipak, probaću da vašim čitaocima pomognem u tipovanju nekoliko utakmica ovog kola Čempionšipa”, kaže Dmitrović.

Prvo se osvrnuo na meč Fulam - Derbi.
Teško će se ponoviti prošlo kolo kad su svi favoriti  opravdali očekivanja, ali Derbi je ekipa koja je u ovom kolu moj favorit. U najboljoj su formi, kvalitetniji su i pobedom će se učvrstiti na liderskoj poziciji. Moj tip je dvojka i više od tri gola”.

Izabrane vesti

Birmingem koji se nalazi na sedamnaestoj poziciji dočekuje sedmoplasirani Brentford.
Gosti su posle poslednje pobede ponovo u trci za mesto u plej ofu, očekujem dvojku i plus golove, gg 3+”.

Neka sledeći par bude sudar timova iz donjeg doma, Roteram dočekuje Milvol.
Utakmica je od velikog značaja za oba tima. Milvol bi se pobedom  izjednačio sa domaćinom i uključio u borbu za opstanak. Domaćin bi pobedom povećao razliku na šest poena i mirnije bi ušao u završnicu. Ekipe su sličnog kvaliteta, očekujem tvrdu utakmicu, mala prednost je na strani Roterama. Tip 1X i nula do dva gola”.

Za kraj meč Bornmut-Blekburn.
Domaćini su četiri kola bez pobede i posle duže vremena nisu na pozicijama koje vode direktno u Premijer ligu. Savršena prilika da pred svojim navijačima pobedom ostanu u trci za prve dve pozicije. Kvalitet je na njihovoj strani, tip jedan”, zaključio je tipovanje Dmitrović.

Piše: Đurđe Mečanin/Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

tipovanjeMarko DmitrovićEvropaEngleskaČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara