""
""

TIPOVANJE: Igrajte na...

Vreme čitanja: 3min | pet. 24.05.13. | 12:48

U odabiru parova za klađenje pomaže vam fudbaler Kaena Branko Lazarević

 

IGRAJTE NA...

Izabrane vesti

KAEN

ZATO ŠTO...

Plasman u francuski elitni rang je ostao samo san za moj Kaen, najviše zbog serije slabih rezultata na domaćem terenu. U poslednjem kolu nas očekuje oproštaj od navijača i idealna prilika da pobedom stavimo tačku na sezonu u kojoj smo sigurno mogli da odemo korak dalje. Put ka oproštajnoj pobedi olakšava nam činjenica da za rivala imamo ekipu Ajačija koja je već mesec dana i teoretski član treće lige.

Teško je naći objašnjenje za seriju slabih rezultata koje smo imali u aprilu, ali se mora reći da na pojedinim utakmicama baš nismo imali sreće. Da je kvalitet nesporan potvrdilo je gostovanje Monaku koje smo uspeli da rešimo u svoju korist minimalnom razlikom. Ipak podatak da smo poslednju pobedu na domaćem terenu ostvarili još krajem marta, protiv Istra, dovoljno govori zašto je Gengan uspeo da nam pobegne sedam nedostižnih bodova uoči poslednjih 90 minuta.

Pobedu za kakvo, takvo iskupljenje tražićemo protiv ekipe koja deluje mnogo bolje na terenu od onog trenutka kada su i matematički ispali iz lige. Trijumfovali su na poslednja dva gostovanja protiv Klermona i Lavala i verujem da je to sve od njih za ovu sezonu. I treća pobeda u nizu bi stvarno bila previše, pa zato kladiocima savetujem da se opredele za pobedu Kaena.

Očekujem i laganu dvojku na novog prvoligaša Monako koji takmičenje završava gostovanjem Turu. Prvoligaška viza je odavno overena, valja očekivati znatno izmenjeni sastav Kneževa, međutim i igrači koji do sada nisu bili u prvom planu će sasvim sigurno imati veliku motivaciju da se pokažu i eventualno izbore za bolju poziciju pred početak nove sezone u društvu najboljih. Dvojka, dakle, ne bi smela da dođe u pitanje.

MOZZART KVOTE ZA MEČ KAEN - AJAČIO

NE IGRAJTE NA...

LE MAN

ZATO ŠTO...

Ako bi se gledalo striktno po tabeli, jasno je da bi se svi u poslednjem kolu opredelili da kao najsigurnije fikseve izaberu trijumfe Lavala i Le Mana, jer jedino te dve ekipe imaju takmičarski motiv, pošto se grčevito bore za opstanak u drugoligaškom društvu. Moj savet je da izbegnete Le Man koji zaostaje dva boda za Lavalom, a glavni razlog je neizvesnost vezana za njihovo dalje bitisanje u ovom rangu čak i u slučaju da to izbore na terenu. Doskorašnji prvoligaš se nalazi u velikim finansijskim problemima, praktično su pred bankrotom i u novinama se provlači priča da će najverovatnije biti premešteni u četvrti rang takmičenja, bez obzira na rezultat poslednjeg kola.

U takvoj situaciji sigurno je i ekipa bar malo poljuljana. Sreća za njih je što im u goste stiže potpuno nezainteresovani Lans koji je nedavno pretrpeo pravi brodolom na gostovanju Genganu. Zaostatak od dva boda, uz očekivano vođstvo Lavala, mogao bi da utiče na motivaciju fudbalera Le Mana, pa je moj savet da se ova utakmica preskoči na tiketima, bilo da je reč o konačnom ishodu ili broju golova.

Tipovanje pobednika bi trebalo izbeći i na duelu Gengana i Dižona. Domaćin ovu utakmicu dočekuje u svečarskoj atmosferi, posle overe plasmana u elitu, ali me ne bi čudilo da su njihovi igrači zasićeni i mislima već na odmoru. Dižon je odličan tim, koji je dugo figurirao kao jedan od kandidata za prva tri mesta. Verujem da će utakmica biti potpuno otvorena i imajući to u vidu valja očekivati najmanje tri gola. Potpuno suprotnu sliku očekujem na duelu Klermona i Niortea. I jedni i drugi su nekako prebrinuli brige oko opstanka i ne očekujem da će imati motiv da previše zapinju u poslednjih 90 minuta sezone.

MOZZART KVOTE ZA MEČ LE MAN - LANS


tagovi

EvropaFrancuskaigrajte na...međunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara