""
""

TIPOVANJE: Igrajte na...

Vreme čitanja: 3min | sub. 03.08.13. | 09:58

U odabiru parova za klađenje pomaže vam fudbaler Legije Miroslav Radović

IGRAJTE NA…

LEGIJU

Izabrane vesti

ZATO ŠTO…

Počeli smo sezonu baš onako kako smo i očekivali, lakim i ubedljivim pobedama i ubeđen sam da ćemo tako nastaviti i posle utakmice sa Bijelsko Bilom. U dobroj smo formi, igramo tečno i brzo i svi u klubu verujemo da se te dobre partije neće prekinuti u skorije vreme. Realno je, to mnogi pominju u analizama ovde u Poljskoj, da Legija odbrani titulu jer ima najkvalitetniji tim. U borbu za titulu eventualno bi mogao da se umeša još samo Leh, dok su ostali daleko ispod.

Rival iz narednog kola je do sada predstavljao lak zalogaj za nas i zaista ne vidim šta bi na tom planu moglo da se promeni. Oni će šansu tražiti u činjenici da ova utakmica dolazi između naša dva duela kvalifikacija Lige šampiona s Moldeom. Očekujem da se povuku i igraju prilično defanzivno i zato je mnogo važno da na vreme postignemo gol kako bismo olakšali posao. Uz keca bih savetovao „pojačanje“ iz znaka, jer ne želimo da ulazimo u neizvesnost i, ako je moguće, da sačuvamo snagu za revanš meč trećeg kola kvalifikacija Lige šampiona protiv Moldea.

Jaču kvotu na keca bi trebalo tražiti na utakmici Krakovia K. – Ruh Horzov. Novi prvoligaš je igrao veoma dobro u prva dva kola, ali to nije „ispratio“ rezultat. Osvojili su samo jedan bod, a meč s Ruhom je idealna prilika za prvi trijumf. Gosti nisu ni senka ekipe koja je pre dve sezone do poslednjeg kola konkurisala za titulu. Imaju mnogo finansijskih problema i dosta poteškoća unutar kluba što se odražava na učinak ekipe. Slična situacija je i kod Visle, koju je napustio gazda i od tada je njihova budućnost krajnje neizvesna. To je jedan od razloga zbog kojih Slasku dajem veće šanse uoči njihovog duela u Vroclavu.

 

NE IGRAJTE NA…

LEH P.

ZATO ŠTO…

Ekipa iz Poznanja, kao i mi, u većinu prvenstvenih mečeva ulazi kao favorit, međutim, ne bih se usudio da im ukažem poverenje protiv Zaglebja. Kvalitet je na strani gostujućeg tima, dok Zaglebje spada u grupu potpuno nepredvidivih ekipa. Ono što pojačava neizvesnost pred njihov međusobni duel su rezultati iz prva dva kola. Zaglebje je neočekivano upisalo dva poraza protiv Piasta i Pogona Š, dok Leh još nema pobedu, ali ni poraz. Dvojka je bliža od preostala dva znaka, ali sam siguran da će Zaglebje u meču protiv velikog rivala odigrati daleko bolje i motivisanije nego što je to bio slučaj na početku prvenstva.

Domaćin ima dosta problema u ofanzivnom delu tima. Vezni red se muči, napadači su odsečeni i to će im predstavljati najveći problem u meču s Lehom. Ekipa iz Poznanja je s druge strane igrala mnogo bolje nego što su to pokazali rezultati. Nedostaje im koncentracija u završnici što je moglo da se vidi i protiv Ruh Horzova i protiv Krakovije K. Propustili su sijaset prilika i umesto sa šest bodova započeli sezonu sa četiri manje. Sada su pod mnogo većim pritiskom i zato se ne bih usudio da prognoziram dvojku.

Hrabrijima savetujem da probaju s dvojkom na Koronu, koji je stabilan i čvrst ligaš već godinama, dok Viđev koji smo „razneli“ u prvom kolu nema nikakvu fizionomiju igre. Ostali mečevi mogu bez razmišljanja da idu u kategoriju onih koje je bolje zaobići nego staviti na tiket. Bidgoš i Pogon Š. slične su ekipe i mislim da je remi najrealniji ishod, dok na meču Lek. Gdanjsk – Jagielonija ne mogu ni da pretpostavim konačan ishod. Mislim da je bolje opredeliti se za manji broj golova, ne verujem da može da ih bude više od dva, jer su i jedni i drugi prevashodno opredeljeni na odbranu svog gola.

 

(FOTO: Action images)


tagovi

bet analizaEvropaigrajte na...PoljskaSrbijatipovanje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara