""
""

TIPOVANJE: Igrajte na Bolu, zaobiđite Samsun

Vreme čitanja: 3min | pet. 23.01.15. | 17:07

U odabiru parova za klađenje pomaže vam Nikola Mikić, fudbaler Manise

IGRAJTE NA

BOLU

Izabrane vesti

ZATO ŠTO...

Na Orduu su ove jeseni mnogi popravljali formu, budili pojedine igrače i prekidali negativne serije, pa nema razloga da nešto slično ne urade ni fudbaleri Bolua. Samo jedna pobeda na osam utakmica pred svojima navijačima i sada već solidno dug niz mečeva bez pobede u ligi dovodi domaćina u situaciju da ovu utakmicu mora da dobije kako zna i ume.

Ne sumnjam da će u tome i uspeti jer je Ordu bez konkurencije najslabija ekipa u ligi. Ionako skroman igrački kadar gubi i to malo čvrstine kada izađe sa svog stadiona i ne uspeva ozbiljnije da se suprotstavi bilo kome. Već sada, na polovini prvenstva jasno je da za njih drugi deo prvenstva neće imati takmičarski značaj, a na njihovim rivalima je da to maksimalno iskoriste. Očekujem da Bolu to uradi uz dobru i efikasnu partiju, pa bih hrabrije savetovao da odigraju da Bolu postiže dva gola u prvom poluvremenu. Dolazak keca već na isteku prvog poluvremena valjda se podrazumeva.

Druga sigurica ovog kola je dvojka na Ankara protiv Budže. Pre početka sezone verovatno bi bilo nezamislivo da novi drugoligaš bude favorit na terenu dugogodišnjeg drugoligaša, ali drugo mesto gosta i pretposlednje domaćina valjda sasvim dovoljno govori. Ankara igra lep, ofanzivan fudbal i zaista ne vidim šta bi na ovom meču trebalo da se dogodi pa da mu Budža napravi ozbiljnije probleme i spreči ga da osvoji očekivana tri boda.

NE IGRAJTE NA

SAMSUN

ZATO ŠTO...

Najneizvesniji duel narednog kola trebalo bi da bude onaj u kojem će snage odmeriti Denizli i Samsun. Obe ekipe se nalaze u opasnoj zoni, razdvajaju ih tri boda na tabeli, a karakteristika i jednih i drugih je da ne rizikuju previše i da uglavnom prevashodno razmišljaju o tome da ne izgube utakmicu. Činjenica da su i jedni i drugi blizu ugrožene zone trebalo bi da pojača oprez, pa nije lako reći kome pripada bar uloga blagog favorita.

Denizli je dugo neporažen pred svojim navijačima, ali isto tako teško dolazi do celog plena. Igraju čvrsto, organizovano i siguran sam da od toga neće odstupiti ni protiv Samsuna. Gosti sa druge strane imaju opasne kontranapade i zato mislim da je uz remi, dvojka nešto bliži znak od jedinice.

Utakmica moje Manise protiv Giresuna definitivno nije za prognoziranje konačnog ishoda. Preskočiću ovo gostovanje zbog četiri žuta kartona, a kapitensku traku bi u mom odsustvu trebalo da ponese Nenad Milijaš. Očekujem da zatvorenijim pristupom pokušamo da izvučemo pozitivan rezultat tako da je mali broj golova najrealnija opcija, ne bi trebalo da ih bude više od dva.

Potpuno drugačiji meč očekuje od Alanje i BB Gazijantepa. Konačan ishod je teško predvideti, ali mislim da je 3+ sigurica pošto obe ekipe gaje napadački fudbal i igraju na gol više. Demir je blagi favorit na terenu Altinordua, dok je u duelu Adane i Karšijake pravi izbor umereni broj golova, od dva do tri.


tagovi

međunarodni fudbaligrajte na...Evropabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara