"Marko Šćepović"
"Marko Šćepović"

TIPOVANJE: Igrajte na... CSKA iz Moskve

Vreme čitanja: 3min | sub. 21.03.15. | 09:45

U odabiru parova za klađenje pomaže vam Marko Šćepović fudbaler Tereka

Marko ŠćepovićFudbaler Tereka i bivši igrač Partizana Marko Šćepović je iskusio rusko prvenstvo iz prve ruke te je i te kako kompetentan da tipuje na tamošnju Premijer ligu. 

IGRAJTE NA... CSKA... ZATO ŠTO...

Izabrane vesti

Moskovljani su krenuli silovito u nastavku prvenstva, pa mislim da Arsenal Tula nema način da ih zaustavi u pobedničkom pohodu. Nas su savladali sa 2:1 u Groznom, u utakmici koja je igrana samo dva dana po mom dolasku u Terek i tada sam imao prilike da se uverim u to da se radi o veoma ozbiljnoj ekipi. Kod njih se u svakom trenutku zna ko šta radi, ne gube strpljenje, već ritmom lome rivala. Nedelju dana kasnije su na svom terenu pregazili Mordoviju i uveren sam da nešto slično čeka i Arsenal koji se nalazi u grčevitoj borbi za opstanak.

CSKA je u grupi ekipa koje se izdvajaju po kvalitetu, a tu su uz njega Zenit, Lokomotiva, Krasnodar, Spartak i Dinamo. Po mom mišljenju Armejci su najbolji, ali su napravili značajan zaostatak za ekipom iz Sankt Peterburga od pet bodova. Moskovljani ipak imaju sreće, jer ekipa Zenita deluje kao da svako gura na svoju stranu, kao da im je malo jedna lopta i zato mi se čini da će češće kiksirati u nastavku od šampiona. Podrazumeva se da CSKA utakmice poput ove sa Arsenalom mora da dobija i zato bi ta dvojka trebalo da predstavlja siguricu kola. 

Kvota na sigurnu pobedu Armejaca je 1,35.

Drugi fiks koji bi trebalo probati je pobeda Rubina nad Rostovim. Ekipa iz Kazanja spada u drugu kvalitetnu kategoriju u ligi, gde se nalazimo mi, Kubanj i Mordovija, dok se ostali po kvalitetu nalaze značajno ispod pomenutih klubova. Rubin ove sezone nije blistao pred svojom publikom, ali je sa dve pobede u prva dva prolećna kola u Kazanju najavio da će tokom proleća situacija biti drugačija. Rostov je sa druge strane još bez pobede na strani i tako će sasvim izvesno ostati i posle gostovanja Rubinu.

Kvota na pobedu Rubina je 1,75.

NE IGRAJTE NA... LOKOMOTIVU... ZATO ŠTO...

Mordovija posle dva gostovanja na kojima je osvojila samo jedan bod igra pred svojim navijačima. Jasno je da će biti silno motivisana da dobrim rezultatom stavi tačku na mini krizu. Koliko sam čuo ovde njihov teren važi za jedan od nezgodnijih u ligi, a uz to imaju i sasvim korektan sastav koji kada ima dobar dan može da iznenadi i najjače ekipe u ligi. Pored toga razlog zbog kojeg bih izbegao dvojku na moskovsku Lokomotivu leži i u činjenici da u prva dva kola nije pružila partije dostojne kvaliteta igračkog kadra.

U prvom kolu Loko je jedva golom Škuletića savladala poslednjeplasirani Rostov na svom terenu, dok je minulog vikenda istim rezultatom pobedila slabašni Arsenal iz Tule. Jasno je da igrački ne bi trebalo da bude dileme, ali kako u ruskoj ligi svako svakog može da pobedi, pogotovo kada forma nije na strani favorita, ne bih se opredelio za dvojku u ovoj utakmici.

Kvota na duplu šansu 1X je 1,69.

Veoma nezgodan za prognozu je derbi u kojem Dinamo iz Moskve dočekuje Zenit. Kao što sam već napomenuo, igre lidera prvenstva su daleko od impresivnih, dok Dinamo deluje dobro, pa bih blagu prednost dao Moskovljanima. Hrabrijim kladiocima bih savetovao da probaju sa dvojkom na moj Terek protiv Kubanja. Imali smo dva jako teška meča na startu, pretrpeli dva identična poraza od CSKA i Rubina, uz igru koja uopšte nije bila loša. Verujem da to mora negde da nam se vrati, pa što to ne bi bilo već ovog vikenda u Krasnodaru, jer Kubanj do sada nije pokazao ništa posebno.

Pobeda Dinama se vrednuje kvotom 3,00, a ako mislite da Terek može da savlada Kubanj to se naplaćuje kvotom 3,60.

Potencijalna mina se krije u malom gradskom derbiju, gde Torpedo dočekuje Spartak. Slavniji klub iz glavnog grada Rusije je prošle nedelje srećno dobio Dinamo čudnim autogolom, a njihova igra ne uliva poverenje. Utakmice UFA – Krasnodar i Ural – Amkar su stvarno nezahvalne za prognozu i na obe mali broj golova deluje kao sigurniji izbor od konačnog ishoda.

OVDE možete videti kvote za meč Spartaka i Torpeda.

(FOTO: Starsport)


tagovi

tipovanjeTerek Groznisportsko klađenjeRusijaPremijer ligaMarko Šćepovićigrajte na...Evropabet infobet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara