"Čvorović"
"Čvorović"

TIPOVANJE: Igrajte na Ludogorec, a preskočite Slaviju

Vreme čitanja: 3min | pet. 15.08.14. | 14:59

U odabiru parova pomaže vam golman Ludogoreca Ivan Čvorović

ČvorovićIGRAJTE NA...

LITEKS

Izabrane vesti

ZATO ŠTO...

Prva utakmica petog kola šampionata Bugarske trebalo bi da donese najsigurniji fiks predstojeće runde. Liteks iz Loveča je krenuo po sistemu toplo-hladno i utisak je da su njegovi igrači mnogo više razmišljali o obavezama u kvalifikacijama Lige Evrope, nego o utakmicama domaćeg prvenstva. Njihova nestabilnost posebno je bila primetna na poslednjem prvenstvenom meču protiv Boteva u Plovdivu. Brzo su primili dva gola i kada je delovalo da su potpuno izgubljeni na terenu, uspeli su već do poluvremena da stignu do prednosti - 3:2. U nastavku su primili gol, pa i pored činjenice da su u finišu imali igrača više, lako je moglo da se dogodi da dožive poraz.

Promenljivost forme je primetna i kada igraju kao domaćini. Na startu su poraženi od sofijskog CSKA minimalnim rezultatom, da bi u drugom meču pred svojom publikom uspeli da se iskupe protiv Beroea (2:1). Protiv Černog Mora je kvalitet apsolutno na njihovoj strani, kao i tradicija, pa očekujem da Liteks povrati dobru atmosferu sigurnom pobedom. Njihov gost ima veliki nesklad između kvaliteta tima i rezultata koje postiže, pa je atmosfera unutar ekipe poprilično narušena. Očekujem da Liteks dobije ovaj meč bez većih problema, kao i da proradi kolumbijski tandem u napadu Gil-Moreno.

Mi smo posle lošijeg starta konačno došli do daha. Nema sumnje da nam je mnogo na planu samopouzdanja značio prolaz u plej-of Lige šampiona posle dvomeča sa Partizanom. Posle dva kola bez pobede vezali smo dva trijumfa i sada želimo pravu uvertiru za mečeve sa Steauom. Protivnik je možda i najteži u ovom trenutku, lider CSKA iz Sofije, ali očekujem da nastavimo pozitivnu tradiciju protiv Armejaca i upišemo nova tri boda. Kvote za ovaj meč možete pogledati OVDE

NE IGRAJTE NA...

SLAVIJU

ZATO ŠTO...

Od preostala četiri meča petog kola jako je teško pronaći utakmicu koja bi mogla da se nađe na tiketu, bilo da se radi o konačnom ishodu ili golovima, a po mom mišljenju najteži za prognozu je svakako duel u kojem Slavija iz Sofije dočekuje Beroe. I jedni i drugi igraju izrazito tvrdo i krajnje su nepredvidivi. To se posebno odnosi na Beroe koji može svakoga da pobedi u ligi, ali i da glatko izgubi od potpunog autsajdera. Kvote za ovaj meč možete pogledati OVDE.

Slavija je bila ubedljiva na startu protiv novog prvoligaša Mareka, mnogi su ih videli kao potencijalno prijatno iznenađenje, a onda u naredna tri kola nisu upisali nijednu pobedu. Na ovaj meč stižu posle poraza u duelu sa gradskim rivalom Lokomotivom, a prethodno su u još jednom gradskom derbiju protiv CSKA pred svojim navijačima dva puta jurili prednost rivala i osvojili bod. Nemaju ekipu koja uliva veliko poverenje, protiv Beroea će sigurno biti postavljeni kao favoriti, ali ja im na osnovu viđenog u prva četiri kola nikako ne bih ukazao poverenje. Beroe je do sada poražen samo na gostovanju Liteksu i očekujem da defanzivnom varijantom pokuša da ostvari osnovni cilj, da ostane neporažen.

Za izbegavanje što se tiče prognoze pobednika je i duel novog prvoligaša Haskova i Lokomotive iz Sofije. Domaćin je posle senzacionalne pobede protiv nas u prvom kolu očekivano pao i vezao tri poraza. Verujem da bi taj njihov negativni niz mogao da se prekine ovog vikenda, ali pre svega očekujem da njihov duel protiv sofijske Lokomotive bude tvrd, sa malim brojem golova. Lokomotiva je sva četiri dosadašnja meča odigrala sa najviše dva postignuta gola, pa sličnu, i ne baš zanimljivu utakmicu, očekujem i sada.

Slična priča važi i za duel Mareka i plovdivske Lokomotive gde mi remi deluje kao najrealniji ishod.   

(FOTO: MN Press)


tagovi

tipovanjeLudogorecIgrajte naEvropaBugarska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara