"Koke i Rukavina"
"Koke i Rukavina"

TIPOVANJE: Igrajte na Real Madrid

Vreme čitanja: 3min | pet. 30.01.15. | 18:01

U odabiru parova za klađenje pomaže vam fudbaler viljareala Antonio Rukavina

Koke i Rukavina

IGRAJTE NA

Izabrane vesti

REAL M.

ZATO ŠTO...

Zvučaće verovatno i malo neozbiljno kada kao najsigurniji fiks predložim ono što se vidi „iz aviona“,ali na meču u kojem Real dočekuje Sosijedad poenta nije samo u pobedi domaćina, već i u činjenici da bi ona trebalo da se overi uz veliki broj golova na stadionu Santjago Bernabeu.

Utakmice ova dva tima u Madridu u poslednjih nekoliko godina kao po pravilu završavale su se i pobedama Kraljevskog kluba i goleadama. Real je redovno slavio ubedljivo uz najmanje četiri postignuta gola. Imajući u vidu da su se prošle nedelje mučili na gostovanju Kordobi i jedva u finišu došli do sva tri boda očekujem da Ančelotijevi izabranici sada zaigraju ozbiljno od prvog minuta.

Real će u ovom meču imati i motiv više jer je Sosijedad jedna od tri ekipe,uz Atletiko i Valensiju, koja je ove sezone uspela da im oduzme bodove. Taj poraz iz San Sebastijana s početka sezone sigurno dobro pamte svi u taboru Madriđana, a kada njih neko naljuti taj se obično u drugom meču ne provede baš najbolje.

Sosijedad je, sa druge strane ove sezone dosta slabiji nego prošle, mada je i takav pokazao da ume da bude veoma nezgodan za velikane, pošto je savladao i Barselonu na svom stadionu. Na gostovanjima još nije upisao nijednu pobedu i jasno je da će o prvoj trojci morati da razmišlja i posle gostovanja u Madridu. Siguran sam da će se opredeliti da defanzivnom taktikom čuva početni rezultat što je duže moguće, ali je izvesno da će kada primi prvi gol upasti u ozbiljne probleme.

NE IGRAJTE NA

RAJO VALJEKANO

ZATO ŠTO...

Premijerni meč ovog kola koji se igra u petak uveče je po mom mišljenju najteži za prognozu. U madridskom predgrađu moglo bi bukvalno sve da se dogodi jer se sastaju dve krajnje nepredvidive ekipe.

Rajo Valjekano je upao u seriju poraza na domaćem terenu koja deluje pomalo nestvarno s obzirom da se radi o kvalitetnom timu. Na poslednja četiri meča pred svojim navijačima upisivali su samo poraze i zato je veoma teško predvideti kako bi mogli da odreaguju u duelu sa La Korunjom. Da sve bude još čudnije Pčelice su za to vreme beležile sasvim korektne rezultate na gostovanjima, pa se ne može govoriti o nekoj većoj krizi igre i rezultata.

Ako se za neku ekipu može reći da bi Valjekanu idealno došla u trenutku kada im na „Valjekasu“ sve ide naopako onda je to svakako Deportivo. Oni su remijem bez golova protiv Levantea prekinuli seriju poraza što im je uz bod na meču sa Granadom bilo dovoljno da pobegnu iz opasne zone u kojoj su se nalazili dugo. Nerešeni ishod mi se čini kao najrealniji ishod, ali je svakako najbolje zaobići ovu utakmicu.

Iskreno se nadam da bi i naše gostovanje Barseloni moglo da upadne u ovu kategoriju, jer je Viljareal u bliskoj prošlosti u nekoliko navrata znao da pruži jak otpor Mesiju i društvu. Dugo smo bez poraza na gostovanjima, poklekli smo samo jednom, pa verujem da uz dobro otvaranje utakmice možemo da napravimo rezultat o kojem bi se dugo pričalo.

(FOTO: Action images)


tagovi

tipovanjeŠpanijaReal MadridIgrajte nabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara