"Pavle Ninkov u duelu sa Lukasom Dinjom"
"Pavle Ninkov u duelu sa Lukasom Dinjom"

TIPOVANJE: Pavle Ninkov veruje u Monako

Vreme čitanja: 3min | pet. 13.03.15. | 16:18

Bivši igrač Crvene zvezde savetuje izbegavanje derbija

Pavle Ninkov u duelu sa Lukasom DinjomDesni bek Pavle Ninkov brani boje Tula od leta 2011. godine te je već dugo u francuskom fudbalu i dobro poznaje prilike u Ligi 1, a bivši igrač Crvene zvezde vam pomaže da sastavite tiket. 

Igrajte na... Monako zato što...

Izabrane vesti

Kneževe za nekoliko dana očekuje utakmica sezone, revanš protiv Arsenala, ali ukoliko žele i od jeseni da budu deo elitnog evropskog društva, oni jednostavno moraju da dobiju utakmicu protiv Bastije. Zaostatak od šest bodova za Marseljom, ali i utakmica manje u odnosu na ekipu s Velodroma, ne ostavlja Monaku mnogo prostora za manevar, pa je jasno da oni u ovom meču neće biti u situaciji da odigraju sa „pola gasa“ i razmišljaju o revanš meču osmine finala Lige šampiona sa Tobdžijama.

Prosto je neverovatno koliko njih u poslednje vreme nije slušala lopta, pa su čak tri od poslednja četiri meča koje su odigrali pred svojom publikom završili početnim rezultatom. Valjda i po zakonu verovatnoće više ne mogu da odigraju utakmicu poput nekoliko prethodnih, pa mi jedinica na Monako deluje kao najizgledniji fiks ovog kola. Uverenost u keca na ovoj utakmici mi pojačava činjenica da Bastija ne igra dobro na gostovanjima i da većinu bodova osvaja pred vatrenim navijačima na Korzici. Uz to gosti se nalaze u sigurnoj zoni, potpuno su bezbrižni u sredini tabele i sigurno je da će biti značajno manje motivisani od Monaka u ovom meču.

Za hrabrije kladioce predlog je dvojka na Sent Etjen protiv Meca. Gosti imaju motiv do neba jer jure Evropu, dok se Mec nalazi u bezizlaznoj situaciji i mislim da se niko u klubu ne seća kada su poslednji put uspeli da osvoje sva tri boda. Istina, ni Sent Etjen ne briljira u poslednje vreme, ali ovu utakmicu mora da dobije kako zna i ume.

Mislim i da je PSŽ ubedljivom pobedom nad Lensom povratio dobru atmosferu, pa očekujem njegov trijumf na stadionu Bordoa, posebno što Svecima poslednjih godina to gostovanje baš odgovara.

Kvota na pobedu Monaka u večerašnjem meču je 1,50. 

Ne igrajte na...Marselj zato što...

Izbegnite Marselj ili Lion, u zavisnosti od toga koga doživljavate kao favorita u  velikom derbiju francuskog fudbala. Neću reći ništa novo ako kažem da u utakmicama poput ove ni troznak nije sigurica! Uz činjenicu da u derbijima nikad nema favorita, potpunu neizvesnost garantuje trenutna situacija na tabeli koja ukazuje na to da su i jednima i drugima bodovi preko potrebni. Lion na vrhu tabele ima bod više od PSŽ-a, a ekipa s Velodroma zbog slabijih rezultata u poslednje vreme kasni za njima četiri boda i pobedom u derbiju bi napravila dodatnu zavrzlamu u borbi za titulu.

Atmosfera u ekipi Marselja je bila poprilično poljuljana do prethodnog kola, jer u dva vezana meča na svom terenu nisu uspeli da savladaju Rems i Kaen. Onda su došli nama u goste i gotovo neverovatno pogađali sve što su poželeli i mogli. Već posle šest minuta igre na semaforu je pisalo 2:0 za Marselj, pa je ostatak meča za njih predstavljao rutinsko odrađivanje posla. Nema sumnje da će im ova injekcija samopouzdanja dosta značiti, ali na isti takav način je i lider prvenstva napravio uvertiru, pošto je prošle nedelje pregazio Monpelje - 5:1. Verujem da je zbog velikog uloga nerešen ishod realniji od preostala dva.

Moj Tuluz je došao u situaciju da je svaki bod dragocen u borbi za opstanak. Lans je vezao četiri poraza i ima čak devet bodova manje od Lorijana koji se nalazi iznad crte, dok mi na ovo gostovanje stižemo posle serije loših rezultata izvan svog stadiona. Verujem da ćemo uspeti da zbijemo redove i dobijemo utakmicu kojom bismo praktično otpisali Lans i povećali naše šanse za opstanak u ligi. Nezgodne za prognozu su i utakmice Nica - Gengan, Lorijen – Kaen i Lil – Ren. Na svim ovim utakmicama remi mi je prvi od tri znaka. 

Ako ipak mislite da Marselj može da iskoristi prednost domaćeg terena kvota na keca je 2,05. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Tuluztipovanjesportsko klađenjePavle NinkovMarseljOlimpik LionMonakoLiga 1Igrajte naFrancuskaEvropabet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara