"Janko Tipsarević"
"Janko Tipsarević"

Tipsarević jači od Japanca

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.10.16. | 13:23

Srpski teniser zabeležio pobedu u prvom kolu turnira u Tokiju. Karlović sledeći protivnik

Janko TipsarevićJanko Tipsarević se probio u drugo kolo turnira kategorije ATP 500 u Tokiju pošto je bez izgubljenog seta savladao malo poznatog Japanca, 91. na svetskoj listi Danijela Taroa sa 6:2, 6:4.
Naš as se očigledno oporavio od povreda koje je imao minulog vikenda zbog čega je predao meč polufinala takmičenja u Šenženu. Tada se požalio na bol u desnoj butini i ramenu, ali je to možda bilo i uzrokovano velikim naporima, koje nije doživeo gotovo tri godine otkako su počele da mu se javljaju zdravstvene tegobe zbog koji je dve godine bio odvojen od reketa.
U narednom kolu trenutno 173. teniser sveta igra sa hrvatskim gorostasom Ivom Karlovićem. Momka iz Šalate (deo Zagreba) trenira naš stručnjak Petar Popović koji je prethodno sarađivao sa Serenom Vilijams. Janko i „Karlo Veliki“ igrali su samo dva puta i to oba puta davne 2011. kada su podelili časti. Pošto je Karlović verovatno najbolji server na turu, sve će zavisiti od toga da li će mu funkcionisati taj segment igre, za njega krucijalan. Ako mu krene, Janko će imati malo prilike da pobedi, ali u drugom slučaju put ka trećem kolu će mu biti otvoren.
U svakom slučaju, mi prognoziramo mnogo gemova i makar jedan taj-brejk. A koje igre i kvote nudi Mozzart proverite na mozzartbet.com

PAROVI 2. KOLA U TOKIJU
Kej Nišikori (ATP rang 5) – Žoao Soza (34), Jirži Veseli (52) – David Gofan (14), Marin Čilić (11) – Fernadno Verdasko (46), Huan Monako (89) – Džejms Dakvort (175), Nik Kirijos (15) – Radek Stepanek (106), Markos Bagdatis (35) – Miler/Berdih, Ivo Karlović (21) – Janko Tipsarević (173) i Žil Simon (30) – Gael Monfis (8).

Izabrane vesti


tagovi

HrvatskaIvo KarlovićJanko TipsarevićJapanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara