Titula je izgubljena, ali kup nije!

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.04.18. | 15:56

PAOK večeras overava plasman u finale najmasovnijeg nacionalnog takmičenja

PAOK ide ka tituli! PAOK posustaje, a AEK se diže! Olimpijakos ne može da se sastavi! AEK juri ka šampionskom peharu! Gomila suspenzija! Cirkus! PAOK je nagrabusio!

To je rekapitulacija ovosezonskog toka događaja u grškoj Superligi, u kome je u finišu prvenstva viđeno sve i svašta što nema veze sa fudbalom. Podsetimo, PAOK i AEK su dočekali derbi u Solunu kao kandidati za titulu. Derbi i taj meč je mogao da odigra presudnu ulogu u raspletu šampionske trke. PAOK je postigao gol u nadoknadi vremena koji je poništen, posle čega su krenuli veliki neredi, a sve je kulminiralo ulaskom gazde solunskog kluba Ivana Savidisa sa pištoljem na teren. Meč se nije završio, a grčka Vlada je zasićena stalnim huliganskim pirovima na stadionima, suspendovala fudbal u ovoj zemlji. Meč je registrovan službenim rezultatom 0:3, što znači da je AEK odmakao na liderskoj poziciji. PAOK može da zaboravi na titulu.

Izabrane vesti

E, sad, zašto vas uopšte podsećamo svih ovih, dobro znanih, dešavanja u Grčkoj? Zato što solunski crno-beli večeras igra revanš meč polufinala kupa sa Panioniosom, dakle jedinog poligona na kome ove sezone mogu da osvoje trofej. Prvi duel u Atini PAOK je rešio u svoju korist 3:1, a večeras bi trebalo da rutinski odradi posao i plasira se u finale, gde bi mogao da ponovo ukrsti koplja sa AEK-om. Strateg domaćih Razvan Lučesku mogao bi da napravi par promena u sastavu, ali važnost susreta ga opominje da nikako na teren ne pošalje isključivo drugopozivce.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 18:00 5241 GRČ K PAOK - Panionios kmb 1&2-3 2,20
Ukupna kvota2,20

GRČKA, KUP - POLUFINALE (REVANŠ MEČEVI)

Utorak
18.00: (1,23) PAOK (5,50) Panionios (12,0)
  /prvi meč 3:1/
Sreda
18.30: (1,20) AEK (5,80) Larisa (13,0)  /prvi meč 1:2/

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

PAOKPanioniossportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara