"Džagojev slavi pogodak"
"Džagojev slavi pogodak"

Titula je na vidiku! CSKA po sistemu - uhvati me ako možeš (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.05.16. | 17:42

Armejci ljubomorno čuvaju prvu poziciju na tabeli

Džagojev slavi pogodakOstala su još dva koraka Armije do nove titule! CSKA je u prvom meču 28. kola ruskog šampionata nadigrao Ufu u gostima sa 3:1 i povećao prednost u odnosu na Rostov na pet bodova razlike. Sada je teret pritiska na plećima fudbalera Kurbana Berdijeva i oni nemaju prava na kiks. CSKA je svoje odradio. Maksimalno.

Gosti su povelu u 14. minutu posle odličnog udarca Zorana Tošića i snalažljivosti Alana Džagojeva. Srpski reprezentativac je poslao loptu ka golu, Šelija odlično intervenisao, ali je Džagojev zaplivao kroz vazduh i postigao vodeći gol.

Izabrane vesti

Odgovor je stigao tri minuta kasnije posle sjajne akcije i gola Dimitrija Sizueva, a možda i prelomni momenat meča bio je gol Pontusa Vernbluma koji je bio jedini strelac i u prošlom meču i pobedi Armejaca. Tački na celu priču stavio je opasni napadač Ahmed Musa u 70. minutu i bilo je jasno da CSKA hita ka velikom trijumfu.

CSKA je dominirao na ovom duelu, uputio je 10 udaraca ka protivničkom golu, imao 61 odsto vremena loptu u posedu i zasluženo slavio. Iako na poluvremenu navijačima ovog kluba nije bilo svejedno.

Do kraja je ostalo dva kola. CSKA ima pet bodova više od Rostova koji tek treba da odigra svoj meč u četvrtak kada gostuje Dinamu iz Moskve koji se bori za opstanak.

Deluje da su Armejci blizu nove titule.


 

PREMIJER LIGA RUSIJE, 28. KOLO

Sreda

Ufa - CSKA 1:3 (1:1)
/Sizuev 17 - Džagojev 14, Vernblum 61, Musa 70/

18.00: Rubin - Anži
18.30: Krasnodar - Krila Sovjetov
18.30: Lokomtoiva Moskva - Kubanj Krasnodar
18.30: Mordovija - Zenit

Četvrtak

16.00: Ural - Spartak Moskva
18.00: Terek - Amkar
18.30: Dinamo Moskva - Rostov

(FOTO: Printskrin)


tagovi

RusijaPremijer ligaEvropaCSKA MoskvaAlan DžagojevAhmed Musa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara