""
""

To ima samo na Siciliji! Isti trener smenjen TREĆI PUT u sezoni?!

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.03.16. | 17:49

Mauricio Zamparini u glavnoj ulozi, a ko bi drugi?

On zaista ne zna kad je dosta! Ili mu je možda to neka vrsta hobija? Gazda Palerma Mauricio Zamparini poznat je kao čovek koji trenere menja poput čarapa, međutim, ove sezone prevazišao je sam sebe - uspeo je da istom treneru tri puta uruči otkaz u toku jedne sezone?!

Izabrane vesti

Radi se o Đuzepeu Jakiniju koji od danas i zvanično više nije trener Palerma i to samo petnaestak dana nakon što je vraćen na klupu. Za to vreme Sicilijanci su odigrali tri meča, izgubili od Rome i Intera i odigrali nerešeno sa Bolonjom. Ekipa je skliznula na 17. mesto i do kraja prvenstva čeka je grčevita borba za opstanak. 

Đuzepe Jakini prvi put je dobio otkaz u novembru posle pobede nad Kjevom od 1:0. On nije želeo da odstupi od svoje omiljene formacije 5-3-2, zbog čega je Zamparini rešio da mu se zahvali na saradnji i šansu ukaže Balardiniju. Pošto je ovaj "trajao" čitavih sedam utakmica prvi čovek Palerma vratio je na klupu Jakinija. Ali on je odmah napravio fatalnu grešku - tražio je nekoliko pojačanja u zimskom prelaznom roku i tri dana kasnije ugovor je otkazan. Imate pravo jednom da pogađate koga je potom doveo. Pa Balardinija, naravno. 

Poslednji put (za sada, ima još dosta da se igra u Seriji A) Đuzepe Jakini vratio se na Barberu kao što rekosmo sredinom februara, a treći otkaz usledio danas.

Nagradno pitanje: Ko je sledeći? Možda Davide Balardini? 

(foto: Action Images)


tagovi

Serija APalermoMauricio ZampariniItalijaEvropaĐuzepe Jakini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara