"Njegovo srce kuca za Inter... Pardon, Đijangsu... Odnosno - Šangaj!"
"Njegovo srce kuca za Inter... Pardon, Đijangsu... Odnosno - Šangaj!"

TO JE TO! Guarin ispalio Đijangsu kako bi otišao u Šangaj!

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.01.16. | 23:21

Kineski klub tako ostao i bez drugog željenog pojačanja, posle propalog transfera Luiza Adrijana...

Njegovo srce kuca za Inter... Pardon, Đijangsu... Odnosno - Šangaj!Fredi Guarin i Đijangsu - ljubav na daljinu koja jednostavno nije mogla da uspe, uprkos paklenom četvorogodišnjem ugovoru vrednom 30.000.000 evra, koji je bio u igri.

Cela priča propala je nakon što je Luiz Adrijano nedavno pobegao glavom bez obzira jer čelnici kineskog kluba nisu mogli da obezbede bankarske garancije u poslu koji je Interu trebalo da donese zaradu od 15.000.000 evra, uz tri miliona na ime bonusa. Zbog toga Guarin je posle mnogo oklevanja i nećkanja oko toga da li uopšte treba da se uputi u Kinu rešio da zamrzne pregovore sa Đijangsuom, iako je imao usmeni dogovor, ali priča oko ostanka u Aziji i dalje je živa. Naime, kako javlja italijanski transfer ekspert Đanluka Di Marcio, Roberto Mančini nije uvrstio Kolumbijca u tim za meč protiv Karpija u nedelju popodne, a uprava Šangaj Šenhue iskoristila je trenutak i Guarinu započela pregovore, što je ofanzivnom vezisti izuzetno laskalo. 

Izabrane vesti

Razlog zbog kojeg bi Guarin mogao da se odluči za Šangaj jeste još jedan Kolumbijac u timu, Moreno, ali i činjenica da su dres tog kineskog kluba već zadužili igrači poput Paula Enrikea, Mohameda Sisoka, Tima Kejhila i Dembe Be

Kako se navodi u narednih 48 sati biće poznata budućnost momka koji je nekada mnogo obećavao. 

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Serija AŠangaj ŠenhuaItalijaInterFredi GuarinEvropaĐijangsu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara