""
""

To je ta plava rimska krv: De Rosi celu noć proveo uz povređenog Florencija! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.10.16. | 13:39

Neverovatan gest jednog od najboljih igrača Vučice

Frančesko Toti, Daniejel De Rosi i Alesandro Florenci. Trio Rominih Rimljana drži svlačionicu kluba sa Olimpika i pomaže igračima „sa strane“ da se što lakše i brže uklope u temperamentnu sredinu, ali ipak međusobno gaje neke posebne veze.

Poslednji je to dokazao De Rosi, koji će posle Totija, da preuzme kapitensku traku, a onda je jednog dana uručiti Florenciju. Najmlađa od Rominih ikona neće po dobrom da pamti sredu, iako je Vučica preokrenula rezultat na gostovanju Sasuolu i upisala četvrtu uzastopnu pobedu.

Izabrane vesti

Florenci je posle jednog duela sa Lirolom pet minuta pre kraja meča pao na travi i odmah se uhvatio za koleno. U suzama su ga izneli sa teren, a odmah se pojavila sumnja da su mu stradali prednji ukršteni ligementi levog kolena. U četvrtak je za dijagnoza postala i službena.

Florencija koji igra u velikoj formi za Romu i italijansku reprezentaciju sada čeka pauza od šest meseci, ali uz saigrače i prijatelje kao što je De Rosi biće mu lakše da prebrodi krizni period.

Naime, italijansku, ali i evropsku javnost oduševio je gest De Rosija, koji se po završetku utakmice sa Sasuolom odmah uputio ka bolnici u kojoj je ležao Florenci. Iskusnog vezistu zanimala je težina povrede mlađeg saigrača, a pre svega je želeo da mu pruži podršku.

De Rosi je celu noć bio uz Florencija, a TV kamere snimile su ga kako bolnicu napušta u 4 sata ujutro.

 


tagovi

Alesandro FlorenciDe RosiEvropaItalijaRomaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara