""
""

To Miki, to! Bivši kapiten Zvezde nastavlja da seje strah po Kini - asistencija i opet gol iz slobodnjaka (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.06.15. | 12:34

Hebei se tako vratio na drugo mesto na tabeli sa samo bodom zaostatka za vodećim Janbijanom koji je u subotu u gostima savladao Peking Enterprajz koji trenira Aleksandar Stanojević, a napad mu predvodi Danko Lazović

Bivši kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš nastavlja sa odličnim partijama u redovima kineskog drugoligaša Hebeija. Ekipa koju sa klupe predvodi bivši selektor Srbije Radomir Antić pobedila je kao gost Đangsi sa 4:1 u meču 12. kola, a Milijaš je bio strelac drugog gola i asistent.

Hebei se tako vratio na drugo mesto na tabeli sa samo bodom zaostatka za vodećim Janbijanom koji je u subotu u gostima savladao Peking Enterprajz koji trenira Aleksandar Stanojević, a napad mu predvodi Danko Lazović.

Izabrane vesti

Antićev i Milijašev Hebej je u današnjem meču bio u opasnosti da prospe bodove, pošto je domaćin vodio od 32. minutu pogotkom Žanga Kajminga.

Ipak, u nastavku su stvari polako počele da dolaze na svoje. Prvo je u 52. minutu izjednačio Song Venđi, a 11 minuta kasnije je Milijaš pokazao malo svoje magije za potpuno preokret gostiju.

Nekadašnjem reprezentativcu Srbije i kapitenu beogradskih crveno-belih to je bio osmi gol u dresu Hebeija ove sezone.

Drugim pogotkom na meču Venđi je u 74. minutu u potpunosti okrenuo kormilo Hebeijevog broda ka pobedničkom kursu, a konačan rezultat postavio je Luo Senven u poslednjem minutu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Radomir AntićPeking EnterprajzNenad Milijašmeđunarodni fudbalKinaHebeiDanko LazovićAleksandar Stanojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara