""
""

To se i očekuje za platu od 7.000.000 evra po sezoni: Gol i asistencija Đovinka u MLS tiki-taki (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.04.15. | 10:08

Italijan konačno u četvrtoj utakmici za Toronto počeo da radi ono što se od njega očekuje, majstorski gol postigao i Benoa Šejru

Kada je sa Torontom potpisao četverogodišnji ugovor vredan 28.000.000 evra, Sebastijan Đovinko je na pleća preuzeo teret da mora biti igrač koji poravi razliku.

Izabrane vesti

U prva tri meča u MLS ligi se nije proslavio i već su počele da se pojavljuju usmnje da li je kanadski tim promašio sa investiranjem toliko novca u Atomskog mrava. Sve do sinoć kada je omaleni Italijan pokazao delić raskošnog talenta.

Toronto je 2:3 poražen od Čikaga u gostima, ali je Đovinko sa golom i asistencijom pokazao zašto je doveden. Prvenac je postigao uz mnogo sreće, ali se mora istaći da je krunisao fenomenalnu akciju gostujućeg tima. Posle prave male tiki-take i 17 izmenjenih pasova, Đovinko je poslao loptu u mrežu. Ubrzo posle toga, Italijan je upisao i asistenciju, a na majstorski način je mrežu zazresao iskusni francuski vezista Benoa Šejru...

Ipak, njih dvojica nisu bili dovoljni da se pobedi Čikago u čijim redovima je debitanstki gol upisao nekadašnji ofanzivac Seltika, Vigana i Aston Vile, Šon Maloni.

(FOTO: Action images)


tagovi

TorontoŠon MaloniSebastijan ĐovinkoMLSmeđunarodni fudbalKanadaBenoa Šejru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara