""
""

Alarm u Humskoj: Bez sponzora - ključ u bravu

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.05.17. | 21:37

„Na kraju sezone ističu nam sponzorski ugovori sa NIS i "Telekomom", nadamo se da će biti obnovljeni“, kaže direktor crno-belih

Situacija u košarkaškom klubu Partizan nimalo nije prijatna, a finansijsko stanje dostiže kritičnu tačku.

Izabrane vesti

To je u razgovru za Novosti potvrdio sportski direktor crno-belih Dragan Todorić, koji poručuje da Parni valjak praktično može da se ugasi ukoliko se ne obezbede optimalna finansijska sredstva.
„Da se ne lažemo, finansijska situacija je veoma loša. Na kraju sezone ističu nam sponzorski ugovori sa NIS i "Telekomom", nadamo se da će biti obnovljeni jer, ako se to ne desi, možemo da zatvorimo vrata“, kaže Todorić.

Na pitanje da li su crno-beli u kontaktu sa poslovodstvom kompanija od kojih zavisi klupska egzistencija, Todorić odgovara.
„Postoje redovni kontakti, ali nije bilo reči o produžavanju sponzorskih ugovora. Sešćemo da razgovaramo kada se završi sezona, pa ćemo videti šta će se desiti...“.

Uobičajeno je da pod ruku sa sumornom finansijskom situacijom ide i plasiranje raznih "informacija" u medijima. Jedna od njih je da je predsednik Partizana Nikola Peković, koji je tu funkciju preuzeo u septembru 2015. godine, digao ruke od kluba i sve poslove prepustio potpredsedniku Milanu Iskrinu.
„To nije tačno. Svako može da piše šta hoće, ali u tome nema istine“.

Isti odgovor stigao je i na pitanje ima li istine u glasinama da je u planu fuzija sa Košarkaškim klubom Dinamik, navode Novosti.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK PartizanJadranska ligaDragan Todorić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara