"MACARI"
"MACARI"

Tohir: Macariju još jedna šansa!

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.10.14. | 22:02

Italijanski trener je već neko vreme na „tankom ledu”, a sada je dobio i zvaničnu opomenu od strane vlasnika Intera

MACARIIako od početka sezone Erik Tohir, vlasnik Intera, daje punu podršku Valteru Macariju, posle više nego očajnih partija Intera, izjavio je da će Macarijev posao zavisiti od rezultata koje ostvari u nekoliko narednih utakmica.

Inter je trenutno osmi na tabeli Serije A, sa već velikih 10 bodova zaostatka za vodećim Juventusom. Na osam utakmica, Nerazuri su postigli 14 golova a da nije bilo „uništavanja” Sasuola (7:0), gol razlika milanskog giganta bila bi čak negativna. Ni u Evropi Inter ne blista. Na domaćem terenu su pobedili Karabah sa izuzetno skromnih 1:0 kada je Macari ispraćin sa terena zvižducima.

Izabrane vesti

Glavni razlog što je Macari i dalje na poslu jeste verovatno Masimo Morati i uticaj koji bivši vlasnik Intera ima na Erika Tohira. Macari je Moratijev „miljenik” i iz nekog razloga uživa neizmerno poverenje kod Interove legende, pa je i kod Tohira dobio kredit „bez pokrića”. Ipak do kada će to da traje, videćemo, Indonežanin na utakmicama izgleda veoma nezadovoljno, pa će Macari morati debelo da se potrudi da ostane kormilu trostrukog šampiona Evrope.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Erik TohirEvropaInterItalijaSerija AValter Macari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara