"Karadžić"
"Karadžić"

Tole Karadžić o ovome do sad nije pričao: Imam veliku želju da budem predsednik Zvezde

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.06.15. | 10:49

Predsednik FSS otkrio i šta je pričao sa Vučićem i Nikolićem, ali i šta mu je u telefonskom razgovoru poručio Vladan Lukić

KaradžićTomislav Karadžić želi da ostvari svojevrstan het-trik u domaćem fudbalu. Aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije i nekada prvi čovek Partizana (2007-2008) otkrio je da ima, kako reče, „veliku želju“ da vodi i Crvenu zvezdu, čime bi postao prvi čovek u istoriji kome bi u biografiji stajalo da je obavljao tri najzančajnije funkcije u ovdašnjem loptanju.

Iako trpi višegodišnje napade upravo sa Marakane, Karadžić se u Danskoj, gde reprezentacija večeras igra odlučujuću utakmicu za plasman na Prvenstvo Evrope, poverio izveštaču Informera šta bi još želeo da radi i otkrio da je taj plan predočio državnom vrhu Srbije.
Jednom prilikom su kod mene došli premijer Aleksandar Vučić i predsedik Tomislav Nikolić. U jednom trenutku Vučić je morao da ode, jer je imao obaveze, a ja sam ostao nasamo sa Nikolićem. Tomi sam rekao da mi je jedina neostvarena želja u fudbalu da vodim Zvezdu, da budem njen predsednik. Sve sam funkcije u fudbalu obavljao, ali to je jedina koju nisam, a imam veliku želju“, objasnio je Karadžić.

Izabrane vesti

Dugogodišnji čelnik FSS podsetio je javnosti i kako je došlo do zahlađenja odnosa sa Crvenom zvezdom.
Zvezdi sam u trenucima kad je svađa započeta pomagao sa 100.000 evra i imao korektan odnos sa upravom, ali sam u datom trenutku izjavio da je jedini spas za srpski fudbal privatizacija. To veče zvao me je Vladan Lukić (tadašnji predsednik Crvene zvezde, prim. au) i pitao kako ja smem da privatizujem Zvezdu. Rekao mi je: „videćeš šta ćemo ti sad napraviti“. Kasnije sam došao na finale Kupa, a 20.000 ljudi je skandiralo: „Tole, lopove, ukr’o si nam titule“. Moram da čestitam Goranu Vesiću na tome, odradio je sjajan posao tim kampanjom“.

Karadžić za sad odoleva napadima sa Marakane, bez obzira što je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić jedan od najglasnijih zagovornika prevremenih izbora u Svaezu.
Ubodi malih komaraca me ne zanimaju. Terziću bi bilo bolje da kaže kakva mu je uloga u Zvezdi i ko ga je tu doveo. Što se tiče OFK Beograda, zašto se igračima duguje čak 15 plata i zašto se Omladinski stadion raspada“, dodao je Tomislav Karadžić za Informer.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Vladan LukićTomislav KaradžićSuperligaSrbijaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara