""
""

Tole uzvraća udarac

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.05.15. | 20:25

FSS se oglasio povodom najnovijih odluka FS Vojvodine

Povodom najnovijih dešavanja na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Vojvodine, na kojoj je, između ostalog, Tomislav Karadžić skinut sa liste delagata u Skupštini, Fudbalski savez Srbije oglasio nekim vidim saopštenja za javnost koje prenosimo u celosti:
"U popodnevnim satima čelnici Fudbalskog saveza Srbije su nazvanično informisani o određenim zaključcima donesenim na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Vojvodine, održane 22. maja 2015. godine u Novom Sadu. Rukovodstvo FS Srbije je o pomenutim zaključcima obavešteno isključivo putem sredstava javnog informisanja.

Kada FS Srbije na zvaničan način bude obavešten o donesenim zaključcima i po proveri njihove legitimnosti i statutarnosti, obavestićemo javnost o stavu domaće organizacije. Naglašavamo da su današnji zaključci u potpunoj suprotnosti sa prošlonedeljnom odlukom članova Skupštine FS Vojvodine, koji su jednoglasno glasali protiv prevremenih izbora na nivou FS Srbije. Podsećamo da su odluke vrhovnog organa - Skupštine, obavezujuće za sve članove i sve organe, a Izvršni odbor je niža instanca u radu i odlučivanju, čiji je jedan od primarnih zadataka sprovođenje odluka Skupštine", navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije.

Izabrane vesti

(foto: MN Press)


tagovi

Tomislav KaradžićSrbijareprezentativni fudbalfsvFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara