""
""

Tomas Fibel sasvim iskreno: Grešili smo, nismo bili koncentrisani

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.07.16. | 10:34

„To ne sme da nam se ponavlja protiv Ludogoreca“, poručio francuski štoper

Nije to bila partija zbog kojeg bi navijači Crvene zvezde rekli da su dobili štopera iz orbite, dostojnog Lige šampiona. Međutim, francuski internacionalac Tomas Fibel zaslužio je prelaznu ocenu u revanš meču protiv Valete. Osvojio je mnogo lopti, ali dozvolio napadačima Valete da naprave veliki broj izglednih prilika.

Iskusnija i jača ekipa će to znati da kazni. Otuda su nekadašnjem članu Mordovije osećanja bila pomešana.
"Srećni smo zbog važne pobede. Nesrećno smo primili gol, iz kornera, ali mislim da je tim odigrao dobro i najvažnije je da smo pobedili. Moraćemo da budemo pažljiviji u sledećem kolu. Dešavalo nam se da nisu svi koncentrisani, što je protivnik koristio da stvori šanse", poručio je Tomas Fibel.

Izabrane vesti

OCENE: Šta se dešava sa Le Talekom? Odbrana Zvezde upalila alarm! Katai najbolji i kad spava

Valeta je bila na travi, ali Ludogorec u glavi. Barem navijača. Uskoro će crveno-beli imati trenutak istine. Ili jesu ili – nisu.
"Ludogorec je dobar tim, jači od Valete, ali svi smo svesni toga i bićemo spremni za tu utakmicu. Najvažnije je da ne izgubimo tamo. Odgovarala bi nam 'jaka' nula, pa da pokušamo da ih pobedimo u Beogradu. Samo ne smemo da pravimo greške, jer bi nas i samo jedna greška odvela u poraz".

Koliko je odbrana Crvena zvezde neuigrana slikovito govori i vodeći gol Maltežana. Rendulić je čekao Fibela, Fibel je čekao Rendulića. Dok su se oni čekali Kahriman je bio matiran.
"Bio je to moj igrač, ali ne mogu da kažem da je moja greška, već zajednička. Saigrač (Zoran Rendulić) je bio bliži lopti i trebalo je da on prvi dođe do nje. Da smo bili jedan na jedan, sačuvao bih ga".

Čini se da Zvezdina odbrana pati i zbog nedostatka komunikacije.

"Nije to stvar komunikacije. Ako je on bliži, onda bi trebalo da je njegova lopta. Ja sam gledao da budem blizu igrača i zato nisam mogao da uradim više. Ali, sve je to fudbal, mormao da izvučemo pouke i da nam se takve stvari ne ponavljaju. Bio je ovo prvi put da igram sa njim u paru (Rendulićem). Nekada igram levo, nekada desno, sve je to normalno. Vremenom ćemo se uigrati. Ponavljam, sada je jedino važno da smo pobedili".

Zvezda je prošle sezone promenila 11 štoperskih tandema. U ovoj sezoni na dve utakmice viđeno je dve kombinacijeFibel je bio standardan, samo je imao različite partnere.
"Ne predstavlja mi to problem, sve je to fudbal. Na treneru je da odluči ko će igrati. Meni je svejedno. Svi moraju da budu spremni".

(Foto Starc Sport)


tagovi

Zoran RendulićTomas FibelSrbijaLiga šampionaEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara