""
""

Tomić više nije trener Partizana

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.07.16. | 22:25

On je posle meča u Kruševcu sa Napretkom odluku saopštio igračima i članovima uprave

Ivan Tomić napustio je klupu fudbalskog kluba Partizan! Mladi stručnjak, kako saznaje MOZZART Sport, podneo je ostavku posle poraza crno-belih od Napretka u Kruševcu u utakmici drugog kola Superlige Srbije, a uprava kluba ju je prihvatila.

Izabrane vesti

On je posle meča prvotimcima saopštio odluku, pozdravio se sa njima, preuzeo odgovornost za slabe rezultate uz opasku da nisu oni krivi i poželeo im sreću u nastavku sezone.

Posle toga je i generalnom direktoru Milošu Vazuri i sportskom direktoru Ivici Ilievu predočio da više nije u stanju da vodi ekipu

Ostaje da se vidi kakav će biti potez uprave kluba iz Humske koja je pre nekoliko dana javno pružila podršku Tomiću, a to je važilo, kako reče Milorad Vučelić, i u slučaju kiksa u Kruševcu.

IVAN TOMIĆ: PENAL ZA NAPREDAK JE BIO DISKUTABILAN! SAD MI OSTAJE DA SE ZAPITAM...

Ekipa Partizana nedavno je eliminisana od poljskog Zaglebja u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a pre poraza u Kruševcu, crno-beli su na startu Superlige remizirali bez golova sa Bačkom.  

Tomić je u Partizan došao u decembru prošle godine kada je na klupi zamenio Ljubinka Drulovića.

Prošle sezone Tomić je sa ekipom Partizana osvojio trofej u Kupu Srbije, a prvenstvo je završio na drugom mestu na tabeli iza Crvene zvezde.  

Piše: Aleksandar Joksić

(FOTO: MN PRess)


tagovi

SuperligaSrbijaMiloš VazuraIvica IlievIvan TomićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara