""
""

Tompson: Hala se tresla, to nisam video u životu!

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.12.15. | 10:47

"Bio sam frustriran što nisam uspevao da pronađem svoj šut, ali sada brinem samo o tome da što više pomognem timu da stignemo do pobede u svakoj utakmici"

Košarkaš Crvene zvezde Rajan Tompson rekao je da je utakmica protiv Himkija bila neverovatna i dodao da se naporan celog tima konačno isplaćuje. Zvezda je pobedila Himki sa 96:91 i tako se dodatno približili plasmanu u Top 16 fazu elitnog takmičenja.
"Bilo je neverovatno. Cela ekipa naporno trenira svakoga dana i trud je konačno počeo da se isplaćuje. Odigrali smo dobru utakmicu i protiv Reala i svi su veoma srećni. Bilo je mnogo uspona i padova i sjajno je videti da nas lopta najzad "sluša". To je sjajan osećaj.", rekao je Tompson.

Izabrane vesti

On je posebno pohvalio atmosferu u hali Pionir, koja je bila mala da primi sve koji su hteli da gledaju susret sa bogatim ruskim timom.
"Atmosfera u hali se može opisati samo jednom rečju - ludilo. To je jedino pravo objašnjenje onoga što dešavalo u Pioniru. Imao sam osećaj da se cela hala trese u jednom trenutku, i navijači su zaista naš šesti igrač. Zaista nisam video ovakvu atmosferu nikada u svom životu. Viđao sam i igrao u halama koje su rasprodate, ali nigde ne postoje navijači koji su tako aktivni čitavu utakmicu.", izjavio je američki košarkaš i dodao da je povratnik među crveno-bele, Markus Vilijams sjajan igrač.

"On je odličan poenter i sjajan košarkaš. Kada je na terenu svakog zna da ubaci u pravi ritam, i sve igrače čini boljim. Sjajno je imati ga u timu".

Tompson je naglasio da mu puno znači podrška navijača i čitavog tima, i da će učiniti sve da opravda uloženo poverenje.
"Oduševljen sam podrškom celog tima i navijača. Stvarno mi dosta pomaže to što veruju u mene. U svakom timu imate svoju ulogu, a na meni je da dam sve od sebe i tu ulogu opravdam. Bio sam frustriran što nisam uspevao da pronađem svoj šut, ali sada brinem samo o tome da što više pomognem timu da stignemo do pobede u svakoj utakmici", zaključio je Amerikanac.

(foto: MN Press)


tagovi

SrbijaRajan TompsonEvroligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara