""
""

Tompson stigao u Beograd, navijači Zvezde ga prepoznali na aerodromu

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.09.15. | 15:18

„Nestrpljiv sam i jedva čekam da postanem deo ove priče“, rekao krilni košarkaš

Rajan Tompson novo pojačanje Crvene zvezde Telekom, stigao je u utorak u Beograd. Pomalo umoran nakon dugog puta iz SAD, novi krilni igrač crveno-belih je po dolasku u Srbiju istakao da je i pored brojnih priča koje je čuo o Zvezdi i njenim vernim navijačima, već na prvom koraku, na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, shvatio da je došao u veliki klub:
Prvi utisci su zaista odlični. Malo sam umoran, put iz SAD je dugo trajao, ali sam istovremeno i jako uzbuđen. Taj osećaj dodatno je pojačalo ono što se dešavalo ovde na aerodromu. Nisam mogao da verujem da su me neki ljudi prepoznali i da su želeli da se slikaju sa mnom iako nisam odigrao ni jedan meč za Crvenu zvezdu. Sada sam zaista nestrpljiv da se što pre priključim ekipi i da postanem deo ove priče“, rekao je Tompson.

On će u sredu ujutro obaviti lekarske preglede u specijalističkoj ordinaciji Vita Maxima, a prvi trening obaviće sa novim saigračima u sredu uveče. Amerikanac je prošlu sezonu igrao je sa velikim uspehom u šampionu Nemačke Bambergu gde je na 46 utakmica u nemačkom šampionatu i Evrokupu prosečno beležio preko 12 poena uz po 2,2 skoka i asistencije po meču.

Izabrane vesti

Košarkašku karijeru počeo je na Univerzitetu Rajder, u Evropi je nastupao i za italijansku Brešu i dva belgijska kluba Okapi Alstar i Ostende sa kojim je osvojio i nacionalni kup i domaće prvenstvo.

Sa šampionom ABA i srpske lige potpisao je ugovor na jednu sezonu.


tagovi

SrbijaRajan TompsonEvropaEvroligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara