""
""

Tompsonu pao kamen sa srca: Dobro je, konačno je počelo da ulazi! Ali, nije bilo dovoljno...

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.11.15. | 22:45

"Znate kako, kada sam došao u Zvezdu previše sam forsirao sebe da sve mora sad i odmah. Forsirao sam sebe previše, ali saigrači su mi pružili veliku podršku i stalno su uz mene, pričaju mi kako znam, umem i mogu, ali da ne forsiram previše", rekao je Zvezdin šuter

Četiri evroligaška kola su prošla, a košarkaši Crvene zvezde za sada imaju samo jednu pobedu. Težak je, doduše, raspored imao srpski i regionalni šampion u prethodnom periodu, ali bio je primetan napredak u meču koji je Fenerbahče dobio rutinski rezultatom 74:60. Crveno-beli polako podižu igru, iako je Rajan Tompson svestan da je pred ekipom i dalje ogroman put do vrhunske forme.
"Umeli smo da zasijamo na momente i tada je igra izgledala dobro, ali to nije bilo dovoljno. Protiv ovakvih ekipa morate da budete svi kao jedan, da pružite mnogo više, da igrate jaču odbranu. Fenerbahče je jedan od najboljih ekipa na kontinentu, a nama večeras jednostavno nije išlo", rekao je Tompson posle utakmice.

Izabrane vesti

Pao je kamen sa srca Rajanu Tompsonu. Zvezdin šuter konačno je prikazao deo svog napadačkog arsenala i protiv najskupljeg turskog tima pružio jedno sasvim solidno izdanje. 
"Razmišljam od dana do dana. Znate kako, kada sam došao u Zvezdu previše sam forsirao sebe da sve mora sad i odmah. Forsirao sam sebe previše, ali saigrači su mi pružili veliku podršku i stalno su uz mene, pričaju mi kako znam, umem i mogu, ali da ne forsiram previše. Trener mi takođe pruža veliku podršku, ali sve to nije dovoljno kada ne dobijamo utakmice. Lepo je kada konačno vidite da lopta ulazi u koš, ali nije to još nivo koji želim".

Crvenu zvezdu je praktično "pokosio" loš početak utakmice, u kojem su igrači Fenerbahčea napravili seriju 15:2 i tako došli do visoke prednosti. Ali, koji su razlozi takve igre?
"Zaista nemam odgovor na to pitanje. Mislim da nije do pritiska, ali neki šutevi jednostavno nisu hteli u koš, neke šuteve su oni prigrabili, pritom je jako teško postići poene kada su svi visoki momci unutra. Imali smo nekoliko dobrih serija tokom meča, ali nije bilo dovoljno", zaključio je Tompson.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaRajan TompsonFenerbahče BekoEvroligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara