""
""

Toni Pjulis sa 14.000.000 krenuo po napadača Sautemptona

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.06.17. | 14:10

Džej Rodrigez prva želja menadžera Lutalica

Čelnici premijerligaša Vest Bromvič Albiona započeli su pregovore sa kolegama iz Sautemptona oko transfera iskusnog napadača Džeja Rodrigeza vrednog oko 14.000.000 evra.

Izabrane vesti

Trener Lutalica Toni Pjulis svim snagama pokušava da dovede povremenog reprezentativca Engleske i nada se da će ga privoleti na potpis do kraja ovog meseca. Rodrigez je već dobio zeleno svetlo da napusti Svece ovoga leta, ali je najpre potrebno da pronađe klub koji je voljan da plati 14.000.000 za njegove usluge.

Pored ekipe VBA i Njukasl je pokazao interesovanje za Rodrigeza, iako se čini da bi se napadač Sautemptona radije preselio u Birmingem. Bez obzira što bi smena Kloda Peuela mogla da uspori dogovor dva kluba, na Hautornsu se nadaju da bi bivši napadač Barnlija mogao da postane prvo letnje pojačanje.

Novac ne bi trebalo da bude problem nakon što je Pjulis nedavno dobio uverenje od vlasnika VBA, Kineza Gučan Lija da ga očekuje solidan budžet ovog leta i to oko 50.000.000 evra.

Pored Rodrigeza, Toni Pjulis je nanišanio još nekoliko fudbalera, a najveća želja mu je kapiten Čelsija Džon Teri čiji je ugovr sa Plavcima istekao i koji bi predstavljao pravog "kapitalca".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vest Bromvič AlbionTransferiToni PjulisSautemptonPremijer ligaEngleskaDžej Rodrigez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara