"Jirgen Dam"
"Jirgen Dam"

Top 10 najbržih fudbalera sa loptom: Svako hvali svog konja, ali Pačuka je preterala, samo Bejl ispred njihovog igrača?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.03.15. | 18:20

Anonimni Jirgen Dam gleda u leđa samo Velšaninu, Ronaldo tek peti, Mesi na sedmom mestu, a jedan defanzivac u izabranom društvu

Jirgen DamU nameri da zarade na svom igraču klubovi često plasiraju informacije da se najveći svetski klubovi interesuju baš za njihovu uzdanicu, ali meksička Pačuka je otišla korak dalje i u želji da poveća cenu svom Jirgenu Damu uvrstila mladog Meksikanca nemačkog porekla na listu najbržih fudbalera sa loptom u nogama i to na drugo mesto!

Na Pačukinoj listi – sastavljenu uz podršku Fife- ispred 22-godišnjeg fudbalera je samo Geret Bejl i njegovoj najvećoj brzini od 36,9 kilometara na čas nema ravnog. Meksikanci tvrde da mu je najbliži anonimac iz Pačuke, a kada se pogledaju video-snimci njegovih sprintova čak i trećeplasirani Antonio Valensija prestane da se smeje jer Dam zaista ima munju u nogama.

Izabrane vesti

Ali Kristijanu Ronaldu se sigurno neće svideti ovakav poredak pošto je ispred njega i Aron Lenon, ali će naći utehu da je Tio Volkot na šestom, a njegov najveći rival Lionel Mesi na sedmom mestu.

Samo jedan defanzivac je našao mesto među 10 najbržih fudbalera na svetu – Serhio Ramos, a ispred Španca su Frank Riberi i Vejn Runi.

Red je i da se bolje upoznate sa drugim najbržim fudbalerom sa loptom na svetu. 

Igrač Brzina
1. Geret Bejl 36,9 km/č
2. Jirgen Dam 35,23 km/č
3. Antonio Valensija 35,1 km/č
4. Aron Lenon 33,8 km/č
5. Kristijano Ronaldo  33,6 km/č
6. Tio Volkot  32,7 km/č
7. Lionel Mesi 32,5 km/č
8. Vejn Runi 31,2 km/č
9. Frank Riberi 30,7 km/č
10. Serhio Ramos 30,6 km/č

(FOTO: Screenshot)


tagovi

Vejn RuniTio VolkotŠpanijaSerhio RamosReal MadridPrimeraPremijer ligaPačukaMeksikomeđunarodni fudbalLionel MesiKristijano RonaldoJirgen DamGeret BejlFrank RiberiEvropaAron LenonAntonio Valensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara