"Omer Toprak"
"Omer Toprak"

Toprak o aferi pištolj: Tore se igrao mojim životom i karijerom

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.03.15. | 16:28

Defanzivac Bajera iz Leverkuzena ne planira da se vrati u reprezentaciju, ali je Čalhanoglu ponovo deo nacionalnog tima

Omer ToprakIncident iz 2013. godine kada je Gokan Tore uleteo u hotelsku sobu kolega iz reprezentacije Turske Hakana Čalhanoglua i Omera Topraka, pretio im pištoljem i stavljao cev u usta i na koleno, i dalje potresa svet fudbala. Ipak vezista Bajera iz Leverkuzena je odlučio da ponovo zaigra sa Toreom, ali je iskusniji igrač rekao da ne može da igra u istoj ekipi sa njim jer se on igrao njegovim životom i karijerom.

Toprak je odlučio da se ne odazove na poziv Fatiha Terima.
„U polju moram da imam poverenje u sve moje saigrače. Ako to nije slučaj, nema smisla da ja igram. Takvi incidenti se ne brišu jednostavnim izgovorima. Tore se igrao sa mojim životom i karijerom. Ja sam samo igrač, ne mogu da pravi zahteve, ali idelno bi bilo kada bi mogli da pričamo sa svima umešenim. Pod ovim uslovima nije moguće za mene da igram za Tursku. Bio sam stvarno uplašen“, rekao je Toprak.

Izabrane vesti

Čalhanoglu je ipak odlučio da ponovo deli svlačionicu sa Toreom, a Toprak je rekao da nema problem sa odlukom mlađeg klupskog kolege.

(FOTO: Action images)


tagovi

Turskareprezentativni fudbalreprezentacija TurskeOmer ToprakNemackaHakan ČalhanogluGokan ToreFatih TerimEvropaBajer Leverkuzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara