""
""

Tores: Najbolji sam kad je najvažnije

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.03.14. | 10:49

Napadač Čelsija odiše samopouzdanjem i nada se da će uprkos paklenoj konkurenciji izboriti mesto u timu Španije za SP

Napadač Čelsija Fernando Tores, jedan od sedmorice španskih reprezentativaca koji su osvojili sva tri poslednja velika trofeja, rekao je u danu proslave 30. rođendana, da će se na sve načine boriti da obezbedi mesto u timu Furije na predstojećem Mundijalu u Brazilu.

Za razliku od Ikera Kasiljasa, Pepea Rejne, Seska Fabregasa, Andresa Inijeste, Ćavija Ernandeza i Alvara Arbeloee (pod uslovom da se oporavi od povrede), Tores jedini nema garantovano mesto, imajući u vidu na izuzetnu konkurenciju u napadu.

Izabrane vesti

Osim njega za mesto u špicu konkurišu Dijego Kosta, Alvaro Negredo, Fernando Ljorente, David Vilja i Pedro Rodrigez, dok je Roberto Soldado zbog loše forme u Totenhemu gotovo sigurno ispao iz kombinacije.
Mundijal nije običan turnir. Oni koji idu tamo moraju da budu potpuno spremni, a to je glavni zadatak selektora. Nastaviću da radim, to je ono što najbolje umem. Sada sledi najvažniji deo, finiš sezone“, rekao je Tores, koga nije bilo na spisku za poslednji prijateljski meč sa Italijom.

On je do sada u dresu svetskog i evropskog prvaka odigrao 106 utakmica i postigao 35 golova. A njegov klub, Čelsi trenutno vodi na tabeli Premijer lige, a u utorak se plasirao u četvrtfinale Lige šampiona, čiji će žreb biti održan u petak.
Ovo bi mogla da bude odlična sezona za nas. Ja sam oduvek igrao najbolje te najvažnije mečeve. Mundijal je tu, najbolji će ići u Brazil“, dodao je Tores, koji je u dosadašnjem toku sezone za Plavce odigrao 30 utakmica i dao devet golova. „Za mene je igranje za reprezentaciju poseban osećaj. Nije važno da li je prvi, 100. ili 107. meč“.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaSP Brazilreprezentativni fudbalFudbalska reprezentacija ŠpanijeFernando ToresEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara